TRON Kurucusu Justin Sun’ın Cüzdanında Çıkan Sponge’a Yoğun İlgi! Her Geçen Gün Artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRON kurucusu Justin Sun’ın da cüzdanında çıkan Sponge Token’a ilgi her geçen gün artıyor.

Meme coinler, kripto para boğa piyasasının başlangıcından bu yana performanslarındaki kayda değer artış nedeniyle yeniden dikkat çekmeye başladı. Özellikle BONK, Aralık 2023’ün ortasında yüzde 300’den fazla değer kazandı.

Yatırımcılar, hayatta bir kez elde edebilecekleri bir şansı yakalamak umuduyla sürekli olarak büyük getiri potansiyeli olan bir sonraki viral coin’i arıyor. Sponge V2 olarak karşımıza çıkan bir token, önceki versiyonu olan Sponge meme coin’in olağanüstü başarısı nedeniyle önemli bir popülerlik kazanıyor.

Hatırlanacağı üzere Sponge, 2023 yılında en başarılı tokenlerinden biri olarak ortaya çıkmış ve erken yatırım yapanlar için 100 kat değer artışı sağlamıştı. Ekip şimdi, potansiyel olarak üstün kârlar sağlayabileceğini iddia ettiği Sponge V2 adlı meme coin’inin ikinci versiyonunu tanıtıyor.

Balinalar Sponge Token V2’yi Takip Ediyor

Çok sayıda önde gelen kripto para yatırımcısı ve zeki trader’lar, yakında piyasaya sürülmesi ve büyük beklentileri nedeniyle bu yeni tokenden önemli miktarlarda biriktiriyor. Tron blok zincirinin ve Poloniex borsasının yaratıcısı Justin Sun, önemli miktarda SPONGE’a sahip olan ve bunu SPONGEV2’ye dönüştürmesi beklenen önde gelen bir yatırımcı olarak dikkat çekiyor.

Sponge Token V2 satın alımı, yani elde edilmesi ancak SPONGE’u stake ederek gerçekleştirilebiliyor.

Sun, şu anda 4 milyon dolar değerindeki SPONGE meme coin sahipliği açısından 14. sırada yer alıyor.

Önde gelen yatırımcıların Sponge Token V2 satın alımını erken yapması, güçlü talebinin ve Sponge V2’nin beklenen fiyat potansiyelinin bir göstergesi.

SPONGE Tokenin Dikkat Çeken Çıkışı

Sponge, daha önce de belirtildiği gibi 2023 yılında en yüksek performans gösteren kripto paralar arasında yer aldı. Yaklaşık 1 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile başlayan token, hızlı ve önemli bir değer artışı yaşadı ve nihayetinde 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu durum, tokeni erken satın alanlar için ilk yatırımın 100 katı gibi önemli bir getiri sağladı. Sponge, token sahibi 13 binden fazla kişi ve farklı sosyal medya platformlarında 30 binden fazla takipçi ile en yüksek noktasına ulaştı.

Piyasaya sürülmesinin hemen ardından Sponge, hem merkezi hem de merkeziyetsiz platformlar dahil olmak üzere birçok üst düzey kripto para borsasında hızlı bir şekilde listelendi. Uniswap, Gate.io, MEXC, OKX gibi önde gelen borsalardaki token listeleri, Sponge’un yüz milyonlarca dolara varan önemli bir günlük işlem hacmine tanık olmasına neden oldu.

Son zamanlarda, tokenin fiyatı, staking programının başlatılması ve iyimser genel piyasa duyarlılığı nedeniyle yaklaşık yüzde 500 oranında artmıştı.

SpongeBob animasyon dizisinin dünya çapındaki ünü göz önüne alındığında Sponge’un popülaritesi anlaşılabiliyor. Sponge Bob’un çocuklar arasındaki muazzam popülaritesi de hiç şüphesiz meme coin’in artan fiyat potansiyeline katkıda bulundu.

Daha önce 100 kat yatırım getirisinden faydalanma şansını kaybeden yatırımcılar şimdi Sponge Token V2 satın alımı yaparak durumlarını düzeltmek için ikinci bir şansa sahip. Tabi tüm bunların yanı sıra, SPONGEV2’nin şimdiden hangi kripto para borsasında listeleneceği konusunda da fazlasıyla tartışma var.

Binance, günlük 10 milyar dolarlık işlem hacmi ve yaklaşık 200 milyon kayıtlı kullanıcı tabanıyla dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda. Platform, listelerine yeni tokenler ekleme konusunda geleneksel olarak yüksek derecede seçicilik sergiliyor. Bununla birlikte, son zamanlarda, özellikle yaklaşan boğa piyasası beklentisiyle Bonk gibi yeni meme coin’leri dahil etme eğilimi de göstermişti.

Binance, sağlam bir topluluk desteğine, istikrarlı bir geliştirme ekibine sahip olan ve sıkı güvenlik kriterlerine uyan yeni kripto paralara öncelik veriyor. Sponge V2’den sorumlu ekip, Sponge üzerindeki çalışmalarıyla şimdiden mükemmel bir itibar kazandı. Ayrıca, SpongeBob SquarePants’in yaygın çekiciliği nedeniyle meme coin dünya çapında bir topluluktan destek almaya devam ediyor.

Dahası, Sponge V2’nin 2024’te kayda değer bir fiyat performansı sergilemeye hazır olduğu ve dolayısıyla şansını artırdığı görülüyor. Öte hyandan, meme coin’in geliştirilmiş token ekonomisi, yeni bir oyna-kazan (P2E) oyunu ve artan pazarlama tahsisi ile destekleniyor.

Sponge Token V2 Nasıl Satın Alınabilir?

Justin Sun da dahil olmak üzere Sponge’un mevcut paydaşları, projenin yenilikçi “Stake-To-Bridge” mekanizmasından yararlanma fırsatına sahip. Kullanıcılar tokenlerini stake edebiliyor ve karşılığında Sponge V2 tokenleri elde edebiliyor.

Alternatif olarak, bireyler sponge.vip web sitesini ziyaret edip yeni token Sponge Token V2 satın alımı için doğrudan sağlanan widget’ı kullanabiliyor. Bu yaklaşımı kullananların, cazip bir ek teşvike de hak kazanacakları bildiriliyor.

Yeni edinilen token hemen stake edilecek ve böylece yatırımcılar için pasif gelir yaratılacak. Daha uzun süreler boyunca daha fazla miktarda token stake edilmesi, SPONGEV2 ödüllerinin daha fazla birikmesine neden olacak.

Bilindiği üzere Sponge, Binance ve Coinbase haricinde birçok önde gelen kripto para borsasında listelenmişti. İddialar arasında Sponge Token V2 projesinin de ‘büyük’ borsalarda listeleneceği yer alıyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TRON Kurucusu Justin Sun’ın Cüzdanında Çıkan Sponge’a Yoğun İlgi! Her Geçen Gün Artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!