Eski ABD Başkanı Donald Trump Coinbase’de Ethereum Satışı Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski ABD Başkanı Donald Trump’a ait olduğu düşünülen bir kripto para cüzdanı milyonlarca dolar değerinde Ethereum (ETH) sattı.

On-chain analiz platformu Arkham Intelligence tarafından sunulan verilere göre Donald Trump bağlantılı bir cüzdan, 2,4 milyon dolar değerinde 1.075 Ethereum sattı.

Şirket söz konusu cüzdanı, Trump’ın ekibinin ağustos ayının başında yaptığı mali açıklamalara dayanarak Trump’ın NFT koleksiyonlarından elde edilen gelirlerin toplandığı cüzdan olarak işaretlemişti.

Donald Trump’ın halihazırda OpenSea üzerinde 3 farklı NFT koleksiyonu bulunuyor. Trump son olarak aralık ayının başında tanesini 99 dolardan sattığı dikkat çeken bir NFT koleksiyonu yayınlamıştı.

OpenSea verilerine göre koleksiyon, toplam işlem hacmi bakımından 35,4 milyon dolar değere yani 15.013 Ethereum’a ulaştı. Trump Digital Trading Cards isimli koleksiyon ise 17 Aralık ile 24 Aralık arasındaki hafta boyunca 119.100 dolar işlem hacmi yarattı. Trump söz konusu NFT koleksiyonlarında gerçekleşen her alım-satım işlemlerinden ortalama %10 getiri sağlıyor.

Arkham tarafından paylaşılan gönderinin detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Donald Trump elindekileri satıyor gibi görünüyor. Üç hafta önce, Trump NFT telif ücretlerini aylarca biriktirdikten sonra Coinbase’e ETH göndermeye başladı. En yüksek bakiyesi 4 milyon dolardı. Para yatırma işlemlerine dayanarak, şu ana kadar 2,4 milyon dolar karşılığında 1.075 ETH sattı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski ABD Başkanı Donald Trump Coinbase’de Ethereum Satışı Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!