Bitcoin Madencilik Şirketi, Tesla ve Apple Gibi Şirketleri Geride Bıraktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para madencilik şirketlerinin hisseleri, bu yıl Bitcoin’e kıyasla çok daha fazla getiri sağladı.

Marathon Digital Holdings ve Riot Platforms gibi madencilik şirketlerinin hisseleri, yıl başından beri sırasıyla %700’den ve %400’den fazla değer kazandı.

Madencilik şirketleri, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) ile ilgili bir karar alınmadan ve halving yapılmadan önce çalışmalarını hızlandırdı.

Yatırım bankası Chardan’ın hisse araştırma yöneticisi Brian Dobson, “Marathon Digital’ın geçen hafta yeni tesisler aldığını açıklaması, madencilik verimliliğini yansıtan metriklerde daha güçlü sonuçlara yol açabilir. Yatırımcılar buna odaklanıyor.” dedi.

S3 Tahminsel Analiz Yönetici Direktörü Ihor Dusaniwsky’ye göre madencilik şirketlerinin hisseleri, rallinin devam etmesi halinde daha fazla alım baskısı yaşayabilir.

Yahoo Finance verilerine göre Marathon hisselerinin işlem hacmi, geçtiğimiz gün 105 milyonluk işlem hacmine ulaştı ve Tesla, Apple, Amazon gibi şirketleri geride bıraktı.

Marathon, en aktif hisseler listesinde birinci sırada yer alırken onu altıncı sırada Riot Platforms takip ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencilik Şirketi, Tesla ve Apple Gibi Şirketleri Geride Bıraktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!