Risk Sermayedarı Solana’nın Piyasa Değerini Sorguladı: Gerçeklikten Kopuk!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Risk sermayedarı Jason Calacanis, son haftalarda yaşadığı yükselişlerle dikkat çeken Solana’nın piyasa değeri hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Jason Calacanis 28 Aralık tarihli sosyal medya paylaşımında, Solana’nın 46 milyar dolarlık piyasa değerini sorguladı. Deneyimli isim Solana’yı DoorDash, Palantir ve Spotify gibi yerleşik şirketlerle karşılaştırarak kripto para değerlemelerinin ardındaki rasyonalite üzerine bir tartışma başlattı.

Solana’nın değerlemesi ile somut iş uygulamaları arasındaki bariz uyumsuzluğa odaklanan Calacanis, projenin gelir ve kazanç verilerinin bilinmez olduğunu iddia etti.

Eğer 46 milyar dolarlık piyasa değeri doğruysa bunun gerçeklikle bağının tümüyle kopuk olduğunu belirten Calacanis, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

İnsanlara Solana’nın 46 milyar dolar (!!!) değerinde olduğunu haklı çıkaracak gerçek ticari veya tüketici uygulamalarını soruyorum ve hiç kimse bu ölçekte tek bir uygulamanın adını bile veremiyor. Solana’nın geliri veya kazancı nedir? Bu finansal bir tavsiye değil, ancak buradaki piyasa değeri doğruysa, bunun gerçeklikle bağlantısı tamamen kopuktur.

Kısa süre önce açıklamada bulunan Bitcoin destekçisi Max Keiser, Solana’nın 2024 yılında büyük bir düşüş yaşayacağını öngörmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %6,7 değer kaybeden Solana, yazım esnasında 105 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Risk Sermayedarı Solana’nın Piyasa Değerini Sorguladı: Gerçeklikten Kopuk!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!