Binance Destekli Borsa Altcoin Arzını Düşüren Oylamayı Başlattı: Fiyat Yükseliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) PancakeSwap’in (CAKE), toplam arzı neredeyse yarı yarıya düşürecek teklifi oylamaya sundu.

PancakeSwap merakla beklenen oylamayı başlattı ve beraberinde fiyat yükselişe geçti. Söz konusu oylama CAKE’nin toplam arzını 750 milyondan 450 milyona düşürülmesini içeriyor. Kısa süre önce başlayan oylamaya yoğun katılım gerçekleşirken katılımcıların %92’lik kısmı evet oyu kullandı.

Gidişata bakılırsa söz konusu teklif açık ara farkla onaylanacak ve bunun sonucunda CAKE’nin toplam arzı 300 milyon azalmış olacak. Piyasa analistleri bu durumun fiyatı daha da yukarılara taşıyabileceğini düşünüyor. Halihazırda dolaşımda 388 milyon CAKE bulunuyor ve teklifin onaylanması durumunda piyasaya sürülecek 62 milyon CAKE kalacak ve bu ciddi bir arz şoklaması yaratacak.

Oylamaya ilişkin teklif yaklaşık 1 hafta önce sunulmuş ve arz problemiyle boğuşan CAKE’ye bir can suyu olmayı amaçlamıştı. Ekibin detaylı incelemesinden geçen teklifin oylamaya sunulmasıyla birlikte CAKE kısa sürede %10 civarında değer kazanarak 3,40 dolar seviyesinden 3,74 dolara ulaştı.

CAKE arz yakımına yönelik teklifin sunulduğu günden bu yana %70 civarında yükseliş sergiledi. CoinGecko verilerine göre CAKE yazım esnasında 3,71 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Borsa Altcoin Arzını Düşüren Oylamayı Başlattı: Fiyat Yükseliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!