Ripple Yanlısı Avukat SEC’nin Bitcoin ETF’leri Konusundaki Taktiklerini Ortaya Koydu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple (XRP) destekçisi avukat Fred Rispoli, spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fred Rispoli 27 Aralık tarihli sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Rispoli SEC’nin 10 Ocak 2024 tarihine kadar spot Bitcoin ETF başvurularını onaylamak için vakti bulunurken büyük şirketleri oyalamak için karmaşık bir politika izlediğini belirtti.

Bu politikanın sonucunda ilerleyen süreçte BlackRock ve Fidelity gibi şirketlerden büyük itirazlar gelebileceğini belirten deneyimli isim, özellikle “nakit üzerinden işlem yapma” başlığının tehlikeli bir konu olduğunu savundu:

Bu, SEC’nin spot Bitcoin ETF’lerini onaylamadığı için temyiz mahkemesiyle yüzleşmek zorunda kalamamak için uyguladığı bir hamledir. Düzenleyici kurumun elindeki en iyi hamle budur.

Son dönemde birçok şirket SEC’nin talebi üzerine spot ETF’ler için sadece Bitcoin ile değil aynı zamanda nakit üzerinden işlem yapılmasını getiren düzenlemelere gitmişti. Bu düzenlemeyi yapan son şirketlerden biri ise Grayscale olmuştu.

Başvuruların söz konusu maddesine ilişkin detaylar henüz netleşmediği için ortaya nasıl sonuçlar çıkacağını önümüzdeki günler gösterecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Yanlısı Avukat SEC’nin Bitcoin ETF’leri Konusundaki Taktiklerini Ortaya Koydu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!