Bitcoin Tarihinde Bir İlk: Yükseliş İçin Dev Bir Sinyal Gelecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in (BTC) tarihinde ilk kez haftalık bazda “Golden Cross” yaşamasına çok az kaldı.

Bitcoin 2023 yılını 40 bin doların üzerinde kapatmaya çok yakınken uzun vadeli grafikteki bir detay dikkat çekti. Grafiğe bakıldığında Bitcoin’in tarihinde ilk kez 50 ve 200 günlük hareketli ortalamaların (MA50 ve MA200) “Golden Cross” şeklinde kesişmek üzere olduğu görülüyor. Eğer Bitcoin fiyatında ekstrem bir hareket yaşanmazsa söz konusu kesişme 2024 yılının ilk haftasında gerçekleşecek.

Golden Cross kesişmeleri genellikle piyasanın daha fazla yükseleceği anlamına gelse de bu ilk defa gerçekleşen kesişimin nasıl bir sonuç doğuracağı halen daha bilinmezliğini koruyor. Daha önce günlük bazlı Golden Cross kesişimleri Bitcoin fiyatının yükselişini tetiklemiş olsa da bu her seferinde aynı etkiyi yaratmamıştı.

Bazı piyasa yorumcuları Golden Cross’u işaret ederek Bitcoin’in 2024 yılında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) çıkacağını düşünürken bazıları ise haftalık bazda gelen bu sinyalin çalışmayacağına inanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,6 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 42.900 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Tarihinde Bir İlk: Yükseliş İçin Dev Bir Sinyal Gelecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!