Bitcoin Destekçisi Köklü Kripto Parayı Örnek Gösterdi: Tüm Altcoinler Yok Olacak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) destekçisi olarak tanınan Tuur Demeester yaptığı açıklamalarla altcoin yatırımcılarını kızdırdı.

Tuur Demeester 26 Aralık günü X üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Bitcoin destekçisi isim, işin sonunda her altcoin’in bir zombiye dönüşeceğini söylerken hepsinin piyasadan silinmeye mahkum olduğunu ima etti.

Popüler ismin bu açıklamalarının merkezinde özellikle bir altcoin yer aldı. Hedef altcoin’i olarak Litecoin’i (LTC) seçen Demeester, bu projenin bir zamanlar yatırımcıların gözdesi olduğunu fakat içinde bulunduğumuz günlerde doğru düzgün bir yükseliş hareketi bile yapamadığını vurguladı:

Sonunda her altcoin bir zombicoine dönüşecek. Litecoin bir zamanlar kripto yatırımcılarının gözdesiydi ve kripto para piyasasının gümüşü olarak lanse ediliyordu.

Tüm kripto para piyasası %50-100 arasında yükseliş sergilerken neden Litecoin sadece %5’lik bir hareketle sınırlı kaldı sorusunu öne süren Tuur Demeester, bir dizi neden sıraladı. Geçtiğimiz günlerde litecointalk isimli forum sayfasının çöktüğünü ve kimsenin umursamadığı için uzun süre öyle kaldığını belirten popüler isim, durumu acınası olarak yorumladı.

Öte yandan 2024’e bir haftadan kısa süre kaldığını fakat Litecoin cephesinin ne web3 alanında ne de mobilizasyon alanında kayda değer hiçbir adım atamadığını belirtti. Bununla birlikte bu yıl gerçekleşen Litecoin yarılanmasının (halving) bir hüsranla sonuçlandığını belirten Demeester, oldukça karamsar bir tablo çizdi.

Bu tabloyu tüm altcoin projelerine yakıştırarak öyle yada böyle hepsinin sonunun Litecoin gibi bir zombiye dönüşmek olduğunu savundu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,5 yükseliş sergileyen Litecoin, yazım esnasında 74,24 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Destekçisi Köklü Kripto Parayı Örnek Gösterdi: Tüm Altcoinler Yok Olacak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Destekçisi Köklü Kripto Parayı Örnek Gösterdi: Tüm Altcoinler Yok Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!