Bitcoin’in Meşhur Gökkuşağı Grafiğine Göre 1 Ocak 2024’te Fiyat Kaç Dolar Olacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in en meşhur grafiklerinden biri olan Rainbow’a (Gökkuşağı) göre 1 Ocak 2024’te fiyat kaç olmalı?

Bitcoin’in 2010 yılından bu yana tüm fiyat hareketlerinin ortalamasını alan Rainbow grafiği 25 Ekim tarihine kadar alım bölgesini işaret ediyordu. Son dönemlerde gelen yükselişler ile birlikte grafik, Bitcoin için “akümüslayon” bölgesine ilerledi.

Grafikte mor ve mavi gibi soğuk renkler yatırım için doğru zamanları işaret ederken üst üst bantta yer alan kırmızı ve turuncu gibi sıcak renkler artan risk iştahını satış yapılması gerektiğini temsil ediyor.

Bitcoin’in 1 Ocak 2024’e kadar mevcut durumdaki “akümülasyon” bölgesinde kalması halinde 36.187 dolar ile 47.282 dolar aralığında işlem görmesi bekleniyor. Söz konusu grafiğe göre en iyi senaryoda Bitcoin’in muhtemel aralığı 180 bin ila 245 bin dolar olacak. En düşük fiyat tahmini ise 20 bin ila 26.500 dolar arasında bulunuyor.

Bitcoin 2020 yılının eylül ayında akümülayon bölgesinden sert bir şekilde “SAT” bölgesine ilerlemişti. Daha sonra Bitcoin, bu bölgeden daha kırmızı alana geçerek tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmıştı.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, yazım esnasında 42.713 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’in Meşhur Gökkuşağı Grafiğine Göre 1 Ocak 2024’te Fiyat Kaç Dolar Olacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!