Solana’nın Köpek Temalı Meme Coin’i Global Borsa Listelemesi ile 2x Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) tabanlı meme coin dogwifhat (WIF), büyük borsa listelemesiyle birlikte uçuşa geçti.

Geçtiğimiz haftalarda kısa süre içerisinde yatırımcılarına milyonlar kazandıran yeni meme coin WIF, son 24 saat içerisinde sergilediği performansla dikkat çekti.

GeckoTerminal verilerine göre son 24 saat içerisinde %100’den fazla yükseliş sergilemeyi başaran meme coin projesi kısa süre önce popüler borsa Crypto.com’dan listeleme haberi almıştı. Crypto.com’dan gelen bu listeleme haberi WIF özelindeki alım baskısını artırdı.

Daha önce Gate.io ve MEXC tarafından da listelenen WIF, bu haber akışının verdiği ivmeyle piyasadaki birçok majör altcoin’den daha iyi performans sergilemiş oldu.

Yaşanan yükselişlere paralel olarak WIF’in 24 saatlik işlem hacmi 25 milyon dolara piyasa değeri ise 250 milyon dolara ulaştı. Spekülatif yatırımcılar WIF’in kısa süre sonra dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de listeleneceğini ve fiyatın güçlü bir yükselişe tanıklık edeceğini iddia ediyor.

Bir yatırımcı geçen hafta 300 dolarlık WIF yatırımını sayesinde yüz binlerce dolar kazanmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’nın Köpek Temalı Meme Coin’i Global Borsa Listelemesi ile 2x Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!