Ripple Yetkilisi SEC’nin 3 Yıl Önce Anlaşma Teklif Ettiğini ve Detaylarını Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para şirketi Ripple’ın hukuk yöneticisi Stuart Alderoty, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden davanın perde arkasına dair konuştu.

Ripple’ın hukuk yöneticisi Stuart Alderoty, SEC ile aralarında devam eden dava hakkında konuştu. Bundan 3 yıl önce bugün SEC’nin Ripple’a sunduğu teklife değinen Alderoty, o teklifi neden geri çevirdiklerini de açıkladı.

SEC’nin kendilerine XRP’yi bir menkul kıymet olarak sınıflandırıp bunu kamuoyuna duyurmayı teklif ettiğini ardından gelen süreçte şirketten hızlı bir şekilde menkul kıymet satış şartlarına uymasını beklediğini söyledi.

Bu teklifin adil olmadığını vurgulayan Alderoty, ne XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu ne de ABD’de net bir regülatif çerçeve olduğunu dile getirdi.

Bu süreçte her şeyi riske atarak XRP’nin menkul kıymet olmadığını kanıtlamak için çetin bir savaş verdiklerini ve sonunda kimsenin inanmamasına rağmen başardıklarını belirtti.

Stuart Alderoty 3 yıllık bu dava sürecinde SEC’nin iki yüzlü bir tiran olduğunu ortaya çıkarttıklarını ifadelerine eklerken 2024 yılını işaret etti:

SEC, Ripple’a dava açmadan önce Chris ve Brad (3 yıl önce bugün) bize şu çözümü teklif ettiler: SEC, XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu piyasaya duyuracak ve piyasaya “uyum sağlaması” için kısa bir süre tanınacaktı. Hayır dedik çünkü: (1) XRP bir menkul kıymet değil; ve (2) SEC hiçbir zaman kripto uyumluluğu için bir çerçeve oluşturmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Yetkilisi SEC’nin 3 Yıl Önce Anlaşma Teklif Ettiğini ve Detaylarını Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!