OKX CEO’su Borsanın Hangi Tarz Altcoinleri Listeleyeceğini 5 Madde ile Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası OKX’in CEO’su Jay Hao, borsanın kripto para listeleme politikasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

OKX’in CEO’su Jay Hao, kripto para listelemeleri hakkında açıklamada bulundu. Hao tarafından 25 Aralık günü gelen açıklamada, birçok insanın OKX’den Brc-20 token listelemesini talep ettiğini fakat borsanın daha sıkı bir listeleme politikası olduğunu vurguladı.

Basit bir stratejiyle her kripto para porjesinin borsada listelenmesinin piyasayı mahvedebileceğini söyleyen Hao, güncel listeleme şartlarına ilişkin 5 önemli detayı da paylaştı.

Bu şartların en başında listelenecek kripto para projesinin blokzinciri temelli olması gerektiğini vurgulayan Jay Hao, projenin topluluk arasındaki popülerliğinin de önemli bir kriter olduğunu ifade etti.

Bunlara ek olarak projenin kurucusunun ve geliştirici ekibinin güvenilir olması gerektiğine yer veren Hao, her proje özelinde yasal uyumluluk gözetimi yaptıklarını da hatırlattı. Teklifler üzerinde listeleme yapmadıklarını ve kendi araştırmaları sonucunda projeleri listelemeyi tercih ettiklerini belirtti.

CEO Jay Hao’nun açıklamasında dikkat çeken şu ifadeler yer aldı:

Birçok arkadaşım Brc-20 tokenı listelememi istiyor. Bu nazik önerileriniz için teşekkür ederiz. Açıklığa kavuşturmak isterim ki, bir borsa olarak tüm tokenları listeleyen en basit stratejiyi kullanırsak, bunun borsanın daha hızlı para kazanmasına yardımcı olabileceğine ancak piyasayı mahvedeceğine inanıyorum. OKX asla sektördeki en agresif listeleme borsası olmak istemez. OKX sektörün en büyük lideri olmasa da altyapıyı inşa etmek, kötülük yapmamak, mümkün olduğunca şeffaf olmak ve her zaman teknoloji odaklı olmak gibi uzun vadeli felsefelerimiz var.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OKX CEO’su Borsanın Hangi Tarz Altcoinleri Listeleyeceğini 5 Madde ile Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!