Kripto Borsası FTX’in İflas Davasında 65 Milyon Dolarlık Satış Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırım firması Ikigai Asset Management, FTX’in iflas davasındaki hakkını 65 milyon dolara sattı.

Ikigai CEO’su Travis Kling, “Bizi tatmin eden, bundan sadece altı ay önceki beklentimizin çok, çok üstünde olan bir ücret aldık.” dedi.

Kling tarafından yapılan açıklamaya göre fondaki parasını çekmek isteyen Ikigai müşterileri, buradan gelen para sayesinde çekebilecekler.

Ikigai, FTX battıktan sonra ilk kez mevcut müşterilerinin kaydını yenilemeye başladı. Kling, “Yatırımcılarımız bize yeni sermaye veriyor.” dedi.

Kling, geçen yıl yaptığı açıklamalarda şirketin fonlarının büyük bir kısmının FTX’te olduğunu ve borsa iflas ettikten sonra paranın çoğunu çekemediklerini söylemişti.

FTX’in çöküşü, kripto para piyasasına büyük bir darbe vurmuştu. Piyasanın yeniden yükselişe geçmesiyle ilgili konuşan Kling şu yorumu yaptı:

“Piyasa yeni bir boğa döngüsüne doğru ilerliyor gibi gözüküyor. Dürüst olmak gerekirse bu, hayret verici […] En büyük umudum, endüstri olarak bu fırsatı tepmememizdir. En büyük endişem ise bunu geçen seferki kadar kötü şekilde batırırsak elimize bir daha fırsat geçmeyebilir.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Borsası FTX’in İflas Davasında 65 Milyon Dolarlık Satış Yapıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!