2024 Yılında 10x Yapabilecek 3 Coin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasını yeni yıl heyecanı sararken 2024 yılında 10x yapabilecek coinler şimdiden sinyal vermeye başladı.

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala kripto para topluluğu 2024’teki olası fırsatları araştırıyor. Ucuz token arayışında olanlar ön satış coin’lerine yöneliyor çünkü düşük başlangıç fiyatları, kripto para yatırımını bütçeyi aşmadan gelecekteki kazançlar için yatırım yapmak isteyenler için erişilebilir kılıyor. Genellikle başlangıç aşamasındaki girişimler tarafından yürütülen ön satışlar, bu projeler faaliyetlerine devam etmek için sermaye ararken uygun oranlar sağlıyor.

Tokenler borsalarda listelendiğinde, yatırımcılar önemli miktarda kâr elde etme fırsatına sahip olabiliyor. Ön satışlar çok makul fiyatlı olduğundan, çok çeşitli kişiler katılabiliyor be bu da kapsayıcı bir atmosferi teşvik ediyor. Daha fazla insan bu fırsatları araştırdıkça daha fazla piyasa faaliyeti ve büyüme potansiyeli de ortaya çıkıyor. Bu haberimizde, 10 kat değer artışı yaşayabilecek ilk üç kripto ICO’sunu inceleyeceğiz.

1 – Sponge Token V2 – SPONGE’un Başarısı ile Umut Vadeden Güncelleme Coin’i

Sponge V2 (SPONGEV2), daha fazla işlevsellik ve kazançlı stake teşvikleri sunan meme coin Sponge’un geliştirilmiş bir versiyonu. Güncellenmiş sürüm, Sponge V1’den V2’ye sorunsuz geçiş sağlayan bir Stake-to-Bridge mekanizması sunuyor. Sponge Token V2 satın almak ya da elde etmek isteyenlerin önce V1 tokenini satıp alıp stake etmesi gerekiyor.

Bu yaklaşım, mevcut SPONGE sahiplerinin V1 tokenlerini Sponge V2 ile takas etmelerini sağlıyor. Kullanıcılar V1 tokenlerini yeni sözleşmede stake ederek, eşdeğer miktarda V2 tokeni üretebilecekler.

Ayrıca bu mekanizma, dört yıllık bir süre zarfında minimum yüzde 40 Yıllık Yüzde Getiri (APY) sağlayarak uzun vadeli hedefleri olan yatırımcılar için cazip bir seçim haline geliyor.

Ayrıca platform, oyna-kazan (P2E) oyun platformu olan Sponge Racer’ı da piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bu eklenti, kullanıcıların V2 tokenlerini oynayıp daha fazla kazanmak için kullanarak kendilerini etkileşimli bir oyun deneyimine kaptırmalarına ve böylece faydayı artırmalarına olanak tanıyor.

Sponge V2, başarılı Sponge meme coin’in yeni bir güncellemesi olarak 10x yapabilecek coin’ler arasında yer alıyor. Selefinin 100 kat büyümesi üzerine inşa edilen Sponge V2, kullanıcılar için gelişmiş fayda ve daha yüksek ödüllere odaklanarak bir meme coin’den daha fazlası olacak şekilde şekilleniyor.

2 – Meme Kombat (MK) – DOGE ve PEPE gibi Popüler Meme Coin’ler Savaş Arenasında Buluşuyor

Meme Kombat (MK) da öne çıkan projelerden biri. Ekip stake-to-earn işlevselliğinin pratikliği ile meme coin’lerin dikkate değer büyüme beklentilerini birleştiren yeni bir para birimi sunuyor. Meme Kombat, katılımcıların bahis oynayabileceği sanal bir savaş alanı oluşturmak için blok zinciri teknolojisi ve yapay zekayı birleştiriyor. Bu faydalar sebebiyle yatırımcılar yoğun bir şekilde Meme Kombat token satın alıyor.

Söz konusu savaşın ilk sezonunda, zincir üstü sonuçlar aracılığıyla şeffaflık, değişmezlik ve güvenlik sağlayan on bir önde gelen meme coin rol alıyor.

Token ödüllerinin yanı sıra, meme tokenlerinin birbirleriyle rekabet ettiği oyuncuya karşı oyuncu (PvP) ve oyuncuya karşı oyun (PvG) senaryolarına katılmak, ek avantajlar sunuyor.

Meme Kombat yol haritası, başka oyun modlarının, ödüllerin, savaş varyasyonlarının ve savaş arenasına uzantıların dahil edilmesini garanti ediyor. Ön satış müşterileri yatırdıkları fonlardan şimdiden yüzde 202 gibi önemli bir yıllık getiri (APY) elde ediyor. Ayrıca, devam eden ön satışta şimdiden 4,4 milyon doların üzerinde önemli bir miktar birikmiş durumda.

MK tokenleri için sabit sınır 10 milyon dolar olarak belirlendi. Bu da 12 milyon token miktarının yüzde 50’sini oluşturuyor. Şu anda, ön satış sırasında, MK tokenlerinin fiyatı 0,257 colar. İlgilenen yatırımcılar ETH, BNB veya USDT kullanarak MK token satın alma seçeneğine sahip.

3 – Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Geniş Çapta Benimsenen Kripto Ön Satışı

Bitcoin Minetrix, Bitcoin için bulut madenciliğini demokratikleştirme ve optimize etme hedefi nedeniyle 10x yapabilecek coin’ler arasında öne çıkıyor. Kullanıcılar, ERC-20 olan Bitcoin Minetrix token satın aldıktan sonra stake etme yoluyla madencilik kredilerine katılabiliyorlar.

Platform hem bilgisayarlar hem de telefonlar için kullanıcı dostu bir yazılım geliştirerek erişilebilirliğe büyük önem veriyor. Kazanılan kredilerin takas edilebilirliğini kısıtlayarak güvenliği artırıyor ve ön fon ihtiyacını ortadan kaldırarak güvenliği sağlıyor.

Daha da önemlisi, kullanıcılar minimum stake süresi geçtikten sonra BTCMTX tokenlerini geri alma ve geçerli piyasa fiyatından satma seçeneğine sahip oldukları için kontrolü ellerinde tutuyorlar.

Bitcoin Minetrix, çevreye duyarlı kripto para topluluğunun yanı sıra enerji tasarruflu bulut madenciliğini de dahil ederek daha geniş çapta benimsenme olasılığını artırıyor. Proje, diğer dağıtımların yanı sıra 4 milyar tokenin yüzde 42,5’ini madenciliğe ve yüzde 7,5’ini stake etmeye ayırıyor.

33 milyon dolarlık sabit tavan, platform geliştirme, pazarlama ve staking teşvikleri için kullanılacak olan istenen fonlama hedefini temsil ediyor. Bitcoin Minetrix’i sosyal medyada takip eden ilk destekçiler, 30 bin dolar değerinde bir “Minedrop” kazanmak için bir yarışmaya katılma fırsatına sahip olacak. Toplam on kazanan basit etkinliklere göre seçilecek.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2024 Yılında 10x Yapabilecek 3 Coin
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!