Coinbase’in Geliştirdiği Base Ağında Büyüme Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in geliştirdiği blokzincir ağı Base, Ağustos 2023’te piyasaya sürüldüğünden bu yana istikrarlı bir büyüme göstermeye devam ediyor. Layer-2 blokzincir verilerini toplayan L2Beat’e göre, Base ağının toplam kilitli değeri (TVL) bir haftada %4 artarak 735 milyon dolara ulaştı. Coinbase destekli blokzincirdeki bu maddi büyüme, aktif kullanıcı sayısı ve işlem hacmi gibi verilerle de uyumlu bir şekilde gerçekleşti

Dune Analytics’in sunduğu verilere göre, Base ağındaki aktif kullanıcı sayısı istikrarlı bir şekilde artış gösteriyor ve 22 Aralık 2023 tarihinde 3 milyonu aşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Ethereum (ETH) katman-2 ölçeklendirme ağı olan Base’in günlük işlem hacmi ise Kasım-Aralık döneminde ikiye katlandı. Kasım ayında 36,942 ETH olan blokzincir işlem hacmi, günümüzde 79,354 ETH’ye ulaşmış durumda.

L2Beat Base Coinbase

Coinbase’in sektörün en büyük borsalarından biri olmasının yanı sıra, henüz bir yılını doldurmayan blokzincir ağı olan Base’in arkasında yer alması, kripto severlerin Base’i tercih etmesine neden oluyor. Coinbase’in itibarı ve güvenilirliği, kullanıcıların bu yeni ağı keşfetmelerini ve benimsemelerini teşvik ediyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’in Geliştirdiği Base Ağında Büyüme Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!