Coinbase’den Bitcoin Tahmini: Piyasa Eşi Benzeri Görülmemiş Şekilde Değişebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para borsalarından Coinbase’in analizine göre Bitcoin’in piyasadaki hakimiyeti, 2024’te de devam edecek.

Coinbase’in 2024 ile ilgili öngörülerini paylaştığı raporda, “Kurumsal (para) akışının en azından 2024’ün ilk yarısında Bitcoin’e odaklanmaya devam edeceğine inanıyoruz.” dendi.

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti, spot borsa yatırım fonları için yapılan başvurularla birlikte bu yıl Nisan 2021’den sonra ilk kez yüzde 50’nin üstüne çıktı. Coinbase ekibine göre Bitcoin’in hegemonyası, piyasaya girmeyi bekleyen geleneksel yatırımcılar sayesinde devam edecek.

Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması halinde piyasaya yeni tür yatırımcıların girebileceği ve bunun “piyasayı eşi benzeri görülmemiş şekilde şekillendirebileceği” öngörüldü.

Kripto para destekçileri, Bitcoin’in dolar bağımlılığının azaltılmasında önemli bir rol oynayabileceğini düşünüyor. Coinbase, Bitcoin’in USD karşısında hala çok küçük olduğunu belirtmekle birlikte, şu değerlendirmede bulundu:

“Bitcoin’in dengesiz koşullar altında cazip bir alternatif haline gelmesi için illa ki USD’yi aradan çıkarmasına gerek yok […] Bitcoin’in ve kriptonun yapısal olarak benimsenmesi de USD’nin çöküşüne bağlı değil.”

Trenddeki temaların da ele alındığı raporda, “Müşterilerin yüksek getirili ürünlere duyduğu talep göz önünde bulundurulursa 2024’te tokenlaştırmanın (tokenization) hisse senedi, özel piyasa fonları, sigortalar, karbon kredileri gibi diğer piyasa araçlarına yayıldığını görebiliriz.” dendi.

Coinbase ekibi buna ek olarak merkeziyetsiz fiziki altyapı ağlarının (DePIN), merkeziyetsiz bilişimin (DeComp) ve merkeziyetsiz kimliklerin üstünde durdu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’den Bitcoin Tahmini: Piyasa Eşi Benzeri Görülmemiş Şekilde Değişebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!