Bitcoin Şirketi Swan Kripto Para Boğası İçin 2024 Beklentilerini Açıkladı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Swan CEO’su Bitcoin (BTC) boğasının ne zaman yaşanacağına yönelik tahminlerini ve 2024 beklentilerini paylaştı.

Bitcoin ekosistemindeki finans firması Swan CEO’su Cory Klippsten CoinDesk’te yazdığı bir makalede, 2024 için Bitcoin’den neler beklendiğine yer verdi.

Yıl başından bu yana Bitcoin’in en çok kazandıran varlıklardan biri olduğunu belirten CEO, dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock’ın haziran ayında yapığı ETF başvurusu ile büyük bir yükseliş dalgasının başladığını vurguladı.

Bitcoin madenciliğinin de kullanılan enerji bakımından büyük bir gelişme kaydettiğini belirten Klippste hashrate’in yılbaşından bu zamana %100 artış yaşadığını söyledi.

2024’te neler bekleniyor?

Swan CEO’su 2024’ü sabırsızlıkla beklediğini dile getirirken gerçekleşmesi kesin olan Bitcoin halving’inin fiyatta olumlu etki yaratmasını bekliyor:

Bitcoin’e olan talebin artmasına rağmen blok başına piyasaya sürülen arz %50 azalacak. Bu da Bitcoin tarihindeki dördüncü yarılanma olacak. Tarihsel olarak halvingleri hep boğa piyasası takip etti.

Bitcoin boğası

Klippsten, Swan stratejisini 2024 ya da 2025 yılında bir boğa piyasası yaşanacağına yönelik inşa ettiklerini söyledi. Spot Bitcoin ETF onayının ocak ayında geleceğine kesin gözüyle bakan CEO, 2024 yılında küresel finansal belirsizliğin ortasında Bitcoin’in istikrarının hükümetlerin dikkatini çekebileceğini dile getirdi.

Klippsten ayrıca Bitcoin’in zayıf itibari para birimlerine karşı rekor değerlere ulaştığını ve dünya çapında insanların oldukça tercih ettiğini vurguladı.

Bitcoin Şirketi Swan Kripto Para Boğası İçin 2024 Beklentilerini Açıkladı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Şirketi Swan Kripto Para Boğası İçin 2024 Beklentilerini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!