Analiste Göre Bitcoin, Bu Seviyeyi Kırarsa 48 Bin Dolara Çıkabilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para analistine göre Bitcoin (BTC) fiyatı, önündeki 44 bin dolarlık engeli aşması halinde 48 bin dolara doğru ilerleyebilir.

Josh Olszewicz tarafından yapılan analize göre Bitcoin grafiğinde arka arkaya görülen Adam & Eve formasyonu, fiyatın yukarı yönlü bir kırılım yapacağına işaret ediyor olabilir.

Çifte dip ve çifte tepe olmak üzere iki çeşidi bulunan Adam & Eve formasyonundaki ilk dip, V (Adam); ikinci dip ise U (Eve) şeklinde gözlemlenir. Bu oluşum, piyasa trendine bağlı olmak üzere bullish veya bearsh olabilmektedir.

Omuz Baş Omuz formasyonunun tersi olan Ters Omuz Baş Omuz formasyonu ise düşüş trendinin sonlanmakta olduğunu ve trendin yukarı yönde değişebileceğini gösterir.

Olszewicz’e göre Bitcoin grafiğinde oluşabilecek olası bir Ters Omuz Baş Omuz formasyonu, 44 bin doların aşılması halinde bir sonraki hedefin 48 bin dolar olabileceği anlamına geliyor.

$BTC

repeated A&Es with a potential iHHS up here

>44k = breakout with potential attempt towards 48 pic.twitter.com/Ip4F83R3er

— Josh Olszewicz (@CarpeNoctom) December 21, 2023

Analiste Göre Bitcoin, Bu Seviyeyi Kırarsa 48 Bin Dolara Çıkabilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiste Göre Bitcoin, Bu Seviyeyi Kırarsa 48 Bin Dolara Çıkabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!