Bu Altcoin Fiyatında Neler Oldu: Dakikalar İçerisinde Yüzde 30 Yükselip Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son 6 ayın en popüler kripto paraların biri olan Tellor Tributes’de (TRB) dün yatırımcıları şaşkına çeviren bir hareket gerçekleşti.

Yazın son günlerinde %1.400’e varan yükselişine başlayan TRB, bir süredir daha sakin bir şekilde ilerliyordu. Ancak dün TSİ 17.00 sularında eşi benzeri çok fazla görüşmemiş bir olaya sahne oldu.

TRB, 141 dolar seviyelerinden dakikalar içerisinde %32 yükseliş yaşayarak 186 dolara kadar yükseldi. Fakat saniyeler sonra gelen aşırı satış ile birlikte %33 düşüş yaşayarak 127 dolara kadar geriledi.

Yükselişe başlamadan önceki fiyatının dahi altına düşen TRB, bulunduğu 128 dolarlık bölgede adeta çakılı kaldı ve toparlanma belirtisi gösteremedi.

Yaşanan pump-dump kripto para yatırımcılarının milyonlarca dolar kaybına yol açtı. Coinglass verilerine göre en büyük tasfiye 6 milyon dolar ile OKX‘de gerçekleşirken yoğunluk short pozisyonlarda oldu. Binance’de 1,1 milyon dolar, Bybit’te ise 800 bin dolarlık TRB pozisyonu patladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %10 değer kaybeden TRB, yazım esnasında 127,8 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Altcoin Fiyatında Neler Oldu: Dakikalar İçerisinde Yüzde 30 Yükselip Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!