Binance Destekli Borsanın Altcoin’i Arz Düşürme Teklifi ile Uçuşa Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance destekli merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) PancakeSwap’in (CAKE) topluluğu, toplam arz miktarını neredeyse yarı yarıya düşürmek için harekete geçti.

Uzun süredir token arzındaki enflasyonla boğuşan PancakeSwap cephesi bu duruma bir çare bulmak için kolları sıvadı. PancakeSwap resmi forumunda 21 Aralık günü topluluğa sunulan teklifte, maksimum toplam arzın düşürülmesi gündeme getirildi.

PancakeSwap’ın yerel token’ı CAKE için mevcut toplam arzı 750 milyon olarak sabitlenmişken topluluk bu miktarın neredeyse yarı yarıya azaltılarak 450 milyona düşürülmesini talep etti.

Sunulan teklifte yeni toplam arz olarak tanımlanan 450 milyon CAKE’nin gelecekti tüm faaliyetler için yeterli olacağı vurgulandı. CAKE’nin halihazırda dolaşımda 388 milyon arzı bulunuyor.

Söz konusu teklifin resmi bir oylamaya dönüşmesi ve yürürlüğe girmesi için çekirdek geliştirici ekibin onayından geçmesi gerekecek. Pancakeswap kısa süre önce benzer bir teklif sonucunda yönetişimde oy hakkı için Vote-Escrowed Cake (veCAKE) isimli yeni bir token’ı piyasaya sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle kısa sürede %25 yükselen CAKE, 2,191 dolar seviyesinden 2,727 dolara ulaştı. CAKE yazım esnasında 2,69 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Borsanın Altcoin’i Arz Düşürme Teklifi ile Uçuşa Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!