Başarılı Balinanın Topladığı Altcoin Yüzde 50 Yükseldi: Elinde Bir Tane Daha Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcısı başarılı altcoin alım-satım serisine bir yenisini daha ekleyerek toplam karını kısa sürede 1 milyon doların üzerine çıkardı.

Başarılı altcoin işlemleriyle öne çıkan bir yatırımcı, son olarak Livepeer (LPT) işlemleriyle gündeme geldi. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre trader ilk olarak 28 Mayıs ve 1 Temmuz‘da Binance’den 4,94 dolar maliyetle 1,18 milyon dolar değerinde 239.038 LPT çekti ve ardından 1 Eylül’de LPT fiyatı 7 dolarken bu varlıkların hepsini yine Binance’e yatırarak 491 bin dolar kazanç sağladı.

Fakat bu karla yetinmeyen akıllı trader, 1 Kasım ile 14 Aralık tarihleri arasında Binance’den 1,69 milyon dolar değerinde 166.789 LPT satın aldı. Trader parçalar halinde yaptığı bu alımdan halihazırda yüz binlerce dolar karda bulunuyor.

Söz konusu trader şimdiye kadar Dusk (DUSK), Fetch.ai (FET), Celer Network (CELR) ve LPT üzerinde alım satım işlemleri yaptı ve hepsinden karlı çıktı. Yatırımcının bu işlemlerinden elde ettiği toplam kar 1,39 milyon dolara ulaştı.

Habere konu olan yatırımcının cüzdanında halen daha 1,5 milyon dolar değerinde 166 bin LPT ve 183 bin dolar değerinde DUSK bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre LPT son 2 hafta içerisinde %51 yükselerek 6,9 dolar seviyesinden 10,4 dolara kadar ulaştı. LPT yazım esnasında 9,2 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Başarılı Balinanın Topladığı Altcoin Yüzde 50 Yükseldi: Elinde Bir Tane Daha Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!