Analistlere Göre Bitcoin, Önümüzdeki Haftalarda 50 Bin Doları Geçebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finansal hizmet firması Matrixport, Bitcoin fiyatının yıl bitmeden önce 50 bin dolara çıkabileceğini açıkladı.

Matrixport tarafından yazılan raporda, “8 Aralık’tan potansiyel olarak yılın sonuna kadar bir konsolidasyon dönemi beklemiş olsak da şimdi Bitcoin’in kırılım yapabileceğini düşünüyoruz. Bitcoin, tarihsel olarak 24 Aralık-31 Aralık aralığında aşamalı şekilde yüzde 3’ten fazla yükseldi.” dendi.

ABD’de spot Bitcoin borsa yatırım fonu kurmak için başvuruda bulunan ihraççılar, geçtiğimiz günlerde ulusal televizyonda bununla ilgili reklamlar vermeye başladı. Matrixport’a göre bu reklamlar, yılın sonuna doğru daha da artacak:

“Bu aynı zamanda Bitcoin’in Noel döneminde yukarıya doğru kırılma ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor ve Bitcoin spot ETF’sinin o zamana kadar onaylanması halinde Bitcoin’in 50 bin dolara ulaşmasını bekliyoruz.”

Birçok yatırımcının şimdiden Bitcoin madenciliğiyle ve kripto paralar ile bağlantılı şirketlerden hisse aldığını belirten Matrixport, Bitcoin fiyatının Ocak 2024’ün sonunda 50 bin doların üstüne çıkabileceğini yazdı.

Bitcoin madencilik şirketlerinin hisseleri, bu yılın başından beri yüzde 300’ü aşan oranlarda değer kazandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlere Göre Bitcoin, Önümüzdeki Haftalarda 50 Bin Doları Geçebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!