Yeni Açılan Balina Cüzdanları Binance’den Yüklü Bir Şekilde 2 Altcoin Topladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Henüz kısa süre önce açılan 3 farklı kripto para cüzdanı, piyasadaki köklü 2 altcoin’e milyonlarca dolar yatırım yaptı.

Kripto para piyasasında olumlu rüzgarlar esmeye devam ederken bu sefer de yeni cüzdanların yaptığı alımlar öne çıktı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kısa süre önce oluşturulan cüzdanlar, Polygon (MATIC) ve Chainlink’e (LINK) yöneldi.

Verilere göre “0x8eAD” isimli bir cüzdan, son 2 gün içinde kripto para borsası Binance aracılığıyla 3,5 milyon dolar değerinde 247.860 LINK satın aldı.

Bununla birlikte “0xa813” ve “0x38b3” isimli cüzdanlar ise yine Binance üzerinden 20 Aralık günü 3,13 milyon dolar değerinde 5 milyon MATIC satın aldı. Cüzdanlarda söz konusu LINK ve MATIC yatırımları dışında başka altcoin bulunmuyor.

Yapılan bu transferler yatırımcıların kripto para piyasasının daha fazla yükseliş yaşayabileceğine dair inancını ortaya koymuş oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,3 düşüş yaşayan MATIC yazım esnasında 0,777 dolardan, %1,3 düşüş yaşayan LINK ise 14,40 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yeni Açılan Balina Cüzdanları Binance’den Yüklü Bir Şekilde 2 Altcoin Topladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!