ETF Başvurusunda İlginç Gelişme! Bu Coinler Ralliye Mi Hazırlanıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BlacRock’ın SEC ile arasındaki sıkı görüşmeler sonrası spot Bitcoin ETF başvurusunu güncellemesi dikkatleri bazı coinlerin üzerine çekti.

En büyük küresel varlık yöneticisi BlackRock, spot bir Bitcoin ETF planını yeniden değiştirdi. Şirket, dördüncü SEC toplantısının ardından başvurusunu revize etti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) gerekliliklerine göre, güncellenen başvuruda ETF hisse ihracı ve itfasının Bitcoin gibi varlıklar yerine nakit kullanacağı belirtildi. Bu da fonun yeni hisselerinin Bitcoin ile değil sadece nakit ile oluşturulabileceği anlamına geliyor.

Yeni gelişmeler gelmeye devam ederken kripto sektöründe Bitcoin ve stake temalı coin’ler dikkat çekiyor. Yatırımcıların yeni gözdesi olan iki coin hakkında uzman görüşlerinde iyimserlik hakim.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin Temasıyla Varlığı Herkese Erişime Açan Proje

Kripto para sektörüyle ilgilenen herkesin bildiği gibi 2024’ün başlarında spot bir BTC ETF’nin piyasaya sürülebileceği umutları artıyor.

Onaylanması halinde, bu fonların büyük bir kurumsal sermaye akışı getirmesi ve Bitcoin’in ana akım pazara erişimini genişletmesi bekleniyor.

Daha fazla kurumsal talep beklentisi Bitcoin için güçlü bir yükseliş sinyali olduğundan, yatırımcılar dünyanın en büyük kripto para birimine olan risklerini hey artırmak için çabalıyor.

Bitcoin manşetleri domine etmeye devam ederken, BTC kazanmak için benzersiz bir yol sunan Bitcoin Minetrix (BTCMTX) adlı yenilikçi bir proje de giderek daha fazla konuşuluyor. Bu proje, herkesin zahmetsizce ve güvenli bir şekilde Bitcoin madenciliği yapmasını sağlayan yeni bir kripto para birimi olarak konumlandırılıyor.

Bitcoin Minetrix, kullanıcıların pahalı donanım veya madencilik sözleşmeleri olmadan Bitcoin için bulut madenciliği gücü kazanmak üzere Ethereum’da Bitcoin Minetrix token satın alıp tokenlerini stake etmelerine olanak tanıyor.

Bu yaklaşım, bulut madenciliği alanındaki şeffaflık eksikliği gibi madenciliğe erişimi sınırlayan başlıca sorunlu noktaları çözüyor.

Öte yandan yatırımcılar, Bitcoin Minetrix ekosisteminde kripto kazanmak için çift yol sunan stake protokolü aracılığıyla yüzde 110’a varan APY elde etme fırsatına da sahip.

Bitcoin Minetrix token satın alan çoğunluğun sayesinde proje, fonlama sürecinde 5,5 milyon doların üzerinde para topladığı trend olan bir ön satış aşamasının ortasında yer alıyor.  Ön satışın yumuşak sınırı 15 milyon dolar olarak belirlendi, yani proje hayata geçmeden önce yatırımcıların dahil olması için hala bolca zaman var.

Denetim firması Coinsult’un da Bitcoin Minetrix’i güvenli ve emniyetli bulan bir akıllı sözleşme denetimi gerçekleştirdiğine de değinmekte fayda var.

Ön satış sonrasında, likiditeyi artırmak için borsa listelerinin yanı sıra bir mobil uygulama ve madencilik kapasitesini genişletmek için ortaklıklar planlanıyor. Sağlam güvenlik, iddialı planlar ve BTCMTX’in geniş kullanım alanıyla birleşen kullanım durumu, birçok kripto para uzmanının heyecan verici fiyat tahminlerine yol açtı.

Her aşamada fiyatın arttığı ön satışta BTCMTX token 0,123 dolar ile satın alınabilir durumda  ancak fiyat yarın yükseleceği için yatırımcıların acele etmesi gerekiyor.

Sponge Token V2 – Ekibin Sağlamlığı ile Umut Vadeden Stake Sistemi

Geçtiğimiz mayıs ayında kripto piyasasında önemli bir popülerlik kazanan Sponge (SPONGE) yeniden sahnelere çıktı. Bu sefer ekip tarafından, daha da fazla kâr elde etme fırsatını garanti eden bir sonraki güncellemesi Sponge V2 tanıtıldı.

Sponge ekibi, büyük borsalarda listeleme elde etme konusundaki yeterliliğini kanıtlamıştı. Sadece altı aylık olmasına rağmen Sponge V1, birçok üst düzey kripto para borsasında yer almayı başardı. Bu platformlar Gate.io, MEXC, Bitget, Poloniex ve CoinW’yi kapsıyor. Sponge V1 ekibinin yeterliliği önümüzdeki aşama için oldukça önem arz ediyor.

Sponge Token V2 (SPONGEV2), onu orijinal SPONGE ekosistemine bağlayan benzersiz bir Stake-to-Bridge yapılandırması sunuyor. Bu tasarı hem yeni hem de mevcut yatırımcıların meme coin’lere yönelik yenilenen ilgiden faydalanmasına olanak tanıyor.

SPONGE’un stake sisteminin tanıtılması, tokene olan ilginin yeniden artmasına ve fiyatının kasım ayında yüzde 500’den fazla artmasına neden olarak önemli bir olay olduğunu kanıtladı.

Yatırımcılar Sponge Token V2 satın alımını Sponge.vip web sitesindeki özel bir widget’ı kullanarak gerçekleştirebiliyorlar. Satın alınan tokenler anında V2 havuzunda stake ediliyor.

Alternatif olarak, halihazırda SPONGE tokenlerine sahip olan ve bunları stake eden kişiler, bunları V1 stake havuzundan çekme ve daha sonra yeni havuzda yeniden stake etme seçeneğine sahip.

Stake edilen SPONGE token miktarının artırılması, kazanılan SPONGEV2 token sayısındaki artışla doğrudan ilişkili.

Sponge V2 artık satın alınabilir ancak, erişim elde etmenin tek yolu hisseden köprüye modeli. Öncelikle yatırımcıların Sponge V1’i ‘köprülemesi’ gerekiyor. V1 tokenleri sonsuza kadar kilitli kalıyor.

Stake süresi sona erdikten sonra, SPONGEV2 coin’leri resmi SPONGE web sitesini ziyaret ederek ve bir talepte bulunarak elde edilebiliyor.

SPONGEV2, önemli ölçüde yüzde 40 yıllık yüzde getiri (APY) ile başlayan, stake edenlerin token biriktirebileceği önceden belirlenmiş dört yıllık bir stake süresine sahip.

Özünde, bu devrimci yaklaşım mevcut ve gelecekteki SPONGE tokenleri arasında karşılıklı olarak avantajlı bir bağlantı kuruyor. Likidite ve ivmeyi SPONGEV2’ye yönlendirirken, sahiplerini teşvik ediyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

ETF Başvurusunda İlginç Gelişme! Bu Coinler Ralliye Mi Hazırlanıyor? isimli makale Koin Bülteni tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETF Başvurusunda İlginç Gelişme! Bu Coinler Ralliye Mi Hazırlanıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!