NFT Protokolü Bitcoin Ordinals İçin Çığır Açacak Yeni Hizmeti Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT borç verme (lending) protokolü BendDAO, Bitcoin NFT’leri üzerinden borç verme seçeneğini destekleyeceğini açıkladı.

Bitcoin Ordinals NFT’leri ve Inscriptions (yazıtlar) temelli projelerin büyük ilgi görmesi BendDAO’yu harekete geçirdi. Kullanıcıların NFT’lerini kiralayarak borç alıp verebildiğini platform, Bitcoin tabanlı NFT’ler için destek getireceğini açıkladı.

Ekip tarafından Discord üzerinden yapılan açıklamada, Bitcoin tabanlı NFT’lerin borçlandırılması için Wrapped Bitcoin (wBTC) likidite havuzlarının platforma entegre edeceğine yer verildi.

Halihazırda sadece Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) tabanlı borç alıp-verme sistemini destekleyen BendDAO, Bored Ape Yatch Club (BAYC) gibi değerli NFT koleksiyonlarına bu konuda ev sahipli yapıyor.

Kullanıcılar bu sayede belirli süreler için NFT’lerini başka kullanıcılara kiralayabiliyor ve o süre zarfında karşılığında kripto para cinsinden bir kira bedeli alıyor. BendDAO üzerinden ayrıca NFT açık artırmaları da gerçekleştiriliyor.

Bitcoin blokzinciri üzerine yazılan ve doğrudan burada saklanan Bitcoin NFT’leri, Ethereum ve diğer rakiplerine kıyasla son günlerde öne çıkıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Protokolü Bitcoin Ordinals İçin Çığır Açacak Yeni Hizmeti Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!