Dikkat: Dev Kripto Para Borsasının Uygulaması İçin Güvenlik Uyarısı Yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain güvenlik platformu CertiK, kripto para borsası OKX’in mobil kullanıcılarını uyardı.

CertiK tarafından yapılan açıklamada, “Bu ayın başlarında OKX’in iOS uygulamasında hassas verilerin ve kripto varlıkların potansiyel olarak riske girmesine yol açabilecek kritik bir uzaktan kod çalıştırma (RCE) zafiyeti tespit ettik ve bildirdik.” dendi.

OKX ekibinin bu ihbara kısa süre içerisinde yanıt vererek bir güncelleme getirdiği belirtilirken, tüm OKX cüzdanı kullanıcılarının iOS uygulamalarını en kısa süre içerisinde güncellemeleri önerildi.

App Store’daki bilgiler, uygulamaya 19 Aralık’ta bir güncelleme geldiğini ve 6.46.0 versiyonuna geçildiğini gösterse de güncelleme notlarında bir güvenlik açığından bahsedilmedi.

Bitcoin Ordinals etkisiyle kısa süre önce NFT hacmi bakımından Blur ve OpenSea gibi rakiplerini geride bırakan OKX, henüz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dikkat: Dev Kripto Para Borsasının Uygulaması İçin Güvenlik Uyarısı Yapıldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!