NFT Pazar Yeri Milyonlarca Dolarlık NFT’nin Ele Geçirildiği Saldırıya Maruz Kaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT pazar yeri NFT Trader saldırıya uğradı, bir kullanıcının milyonlarca dolar değerinde varlığı çalındı.

Eşten eşe ödeme yöntemiyle öne çıkan NFT pazar yer NFT Trader 16 Aralık günü yaptığı paylaşımda, eski akıllı sözleşmelerinden kaynaklı bir siber saldırıya uğradıklarını belirtmişti:

Üçüncü taraftan 2 eski akıllı sözleşmemize yönelik bir saldırı oldu. Ancak gelecekte bu tür olayların yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri uygulamaya koyduk.

Şirket kullanıcılarını geçmişte akıllı sözleşmelere verdikleri tüm izinleri iptal etmeye davet etse de bu uyarıyı fark etmeyen bir kullanıcı milyonlarca dolarlık NFT’sinden oldu.

Aktarılan verilere göre toplamdan 3 milyon dolar değerinde olan 37 Bored Ape YATCH Club (BAYC), 13 Mutant Bored Ape YATCH Club (MAYC), 4 World OF Women ve 6 VeeFriends’i çalındı. Saldırgan yaklaşık 260 bin dolar değerinde 120 ETH fidye talep etti.

Yuga Labs’den Greg Solano’nun da fidye ödemesine katkıda bulunmasının ardından çalınan NFT’lerin neredeyse tamamı kurtarıldı. Kurtarılar NFT’lerin sahibine iadesi için süreç başlatıldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Pazar Yeri Milyonlarca Dolarlık NFT’nin Ele Geçirildiği Saldırıya Maruz Kaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!