Balina 60 Bin Ethereum Karşılığında Borç Alıp Parayı Binance’e Yatırdı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinasının Ethereum (ETH) ve stablecoinler aracılığıyla yaptığı milyonlarca dolarlık işlemler dikkat çekti.

Cüzdanında yüklü miktarda Ethereum bulunduran bir balina, 18 Aralık günü harekete geçti. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu cüzdan, kripto para borsası Bitfinex’den 131,76 milyon dolar değerinde 60 bin ETH çekti ve bu miktarın hepsini merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Maker’a gönderdi.

İşlemlerine hız kesmeden devam eden balina, elindeki Ethereumlar karşılığında 58 milyon DAI borç aldı. Ardından bu DAI varlıklarını USD Coin’e (USDC) çevirip 58 milyon USDC’yi kripto para borsası Binance’e transfer etti.

Balinanın bu işlemlerinin ardından kripto para piyasasında yaşanan kayda değer düşüş topluluk arasındaki spekülasyonları alevlendirdi. İşlemlerin ardından Bitcoin %3,7, Ethereum ise %5,7 değer kaybı yaşadı.

Balina son işleminden yaklaşık 14 saat sonra tekrardan harekete geçti. Önce Binance’den 4,48 milyon Tether (USDT) çekti ve hemen ardından bu varlıkları DeFi platformu Compound’a (COMP) göndererek karşılığında 4,48 milyon Aave Ethereum USDT (aEthUSDT) aldı.

Balina son olarak 4,3 milyon USDT’yi kripto para borsası Bitfinex’e geri yatırarak başlangıç noktasına geri dönmüş oldu.

Balina 60 Bin Ethereum Karşılığında Borç Alıp Parayı Binance’e Yatırdı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina 60 Bin Ethereum Karşılığında Borç Alıp Parayı Binance’e Yatırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!