Avalanche’da Bitcoin Ordinals İlgisi ile Birlikte 13 Milyon Dolarlık AVAX Coin Ödendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche (AVAX) kullanıcıları son 5 gün içerisinde 13,8 milyon dolar işlem ücreti ödemek zorunda kaldı.

Avalanche ağına yönelik artan ilgi kullanıcılara pahalıya patladı. On-chain verilerine göre kullanıcılar son 5 gün içerisinde 13,8 milyon dolar değerinde işlem ücreti ödedi.

Özellikle son zamanlarda Avalanche ağındaki meme coinlere ve Avax Inscriptionlarına yönelik artan ilginin bu denli yüksek işlem ücretini bir araya toplamaya başardığı düşünülüyor.

Buna ek olarak veriler son bir hafta içerisinde harcanan işlem ücretlerinin %72,3’ünü Inscriptionların oluşturduğunu ortaya koydu. Bu işlemler aynı zamanda Avalanche C ağındaki işlemlerin %86’sını oluşturdu. Bu yoğunlukla birlikte Avalanche ağındaki ortalama işlem maliyeti 0,20 dolar seviyelerinden 4-5 dolarlara kadar yükseldi.

Kısa süre önce paylaşılan veriler Avalanche ağında yakılan AVAX sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını gözler önüne sermişti.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %12 yükseliş sergileyen AVAX, yazım esnasında 39,80 dolardan işlem görüyor

+link

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche’da Bitcoin Ordinals İlgisi ile Birlikte 13 Milyon Dolarlık AVAX Coin Ödendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!