Akıllı Trader 10 Ay Biriktirdiği Altcoin’de Nihayete Erdi: Hala Yüzde 90’ını Tutuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 1 yıldır meme coin Bonk (BONK) biriktiren balina, yaşanan son yükselişlerin ardından milyonlarca dolar kar elde etti.

Geçtiğimiz 10 ay boyunca istikrarlı bir şekilde BONK biriktiren bir trader milyonlarca dolar kara ulaşınca satışlarına başladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu yatırımcı, 15 Aralık günü Binance’in BONK’u listeleyeceğini açıklamasının ardından 48 milyar BONK‘U 1,36 milyon dolar değerindeki 17.677 Solana (SOL) karşılığında sattı.

Balinanın elinde son satışların ardından 8,33 milyon dolar değerinde 274,4 milyar BONK kaldı. Balinanın 10 aylık süre zarfındaki toplam karı 9 milyon doları aştı.

Habere konu olan trader 10 aylık süre zarfında yatırımı konusunda şüphe dolu günler yaşayarak alım ve satımlar yapmıştı. Verilere göre trader, 10 Şubat’tan 8 Kasım’a kadar 371,4 milyar BONK satın almak için yaklaşık 276 bin dolar değerinde 6.998 SOL harcamıştı.

Trader 10 Kasım’da 37 milyar BONK‘u 1.750 SOL karşılığında sattı ancak bu kararından kısa sürede vazgeçerek 14 Kasım’da daha düşük bir fiyattan daha fazla BONK almak için 1.350 SOL harcadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Akıllı Trader 10 Ay Biriktirdiği Altcoin’de Nihayete Erdi: Hala Yüzde 90’ını Tutuyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!