Analize Göre Bitcoin Fiyatı, ETF Olmasa Bile Yükselmeye Devam Edebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Matrixport analizine göre Bitcoin fiyatı, SEC spot ETF başvurularını onaylamasa dahi yükselmeye devam edebillir.

Matrixport analisti Markus Thielen’e göre Bitcoin fiyatı, artan likiditenin, yaklaşan halving’in ve Donald Trump’ın yeniden başkan seçilme ihtimalinin etkisiyle yükselişini sürdürebilir.

Yayımlanan rapora göre ABD’deki para piyasası fonlarının değeri, Covid’den bu yana 3 trilyon dolardan 6,1 trilyon dolara çıktı.

Bu artış, yılda 370; günde 1 milyar dolar değerinde faiz ödendiği anlamına geliyor. Matrixport raporuna göre bu paranın bir kısmı, “kolaylıkla” hisse ve kripto para piyasalarına aktarılabilir.

Bitcoin blockchaininde Nisan/Mayıs 2024’te yapılacak halving ile blok ödülleri 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düşecek. Thielen, Bitcoin fiyatının halving yıllarında ortalama yüzde 192 getiri sağladığına dikkat çekti.

Thielen, ABD’de 2024’te yapılacak başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın galip gelmesinin de mümkün olduğunu söyledi. Analize göre Trump’ın politikaları, hisse ve kripto para piyasalarını yükselişe geçirebilir.

Bu yıl için konuşan Thielen, Bitcoin fiyatının yıl sonuna kadar 40.000-50.000 dolar aralığında kalmasını bekliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analize Göre Bitcoin Fiyatı, ETF Olmasa Bile Yükselmeye Devam Edebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!