Coinbase, ABD dışındaki kurumsal yatırımcıları kabul edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase, uluslararası borsasındaki kurumsal yatırımcıların bundan sonra spot kripto hizmetlerine erişebileceğini duyurdu.  

13 Aralık tarihinde yapılan duyuruda Coinbase, ABD dışında bulunan kurumsal müşterilerin USD Coin karşılığında Bitcoin ve Ether ticareti yapabilecekleri haberini verdi. Borsa, hizmetlerin 14 Aralık tarihinde başlayacağını ve daha sonra bireysel yatırımcıları, farklı tokenları, “yeni ticaret stratejileri sağlayan ve sermaye verimliliğini artıran özellikleri” içerecek şekilde genişletileceğini belirtti. 

Coinbase, “Amerika Birleşik Devletleri’nde gelişmekte ve belirsiz olan piyasa düzenleme ortamı nedeniyle bazı varlık ihraççılarının ve kripto topluluğu üyelerinin ABD borsalarıyla etkileşim kurma konusundaki tereddütlerin farkındayız” dedi.  

We are excited to announce the next phase of our Coinbase International Exchange expansion – the launch of non-US spot markets for eligible customers, designed to address the unique needs and demands of our global user base. pic.twitter.com/JWEChT5BDa

— Coinbase ️ (@coinbase) December 13, 2023

Coinbase, Haziran ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan ve firmanın kayıtsız bir menkul kıymetler borsası, komisyoncu ve takas kurumu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen bir davayla karşı karşıya kalmıştı. Binance ve Kraken de dahil olmak üzere diğer ABD borsaları da SEC veya Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu tarafından uygulanan benzer yaptırım eylemleriyle veya Adalet Bakanlığı tarafından yöneltilen suçlamalarla karşı karşıya. 

Coinbase, Mayıs ayında kurumsal yatırımcılar için BTC ve ETH sürekli vadeli işlem hizmetleri sunmaya başlayarak, uluslararası alanda da faaliyete geçmişti. Borsa Eylül ayında, aynı hizmetleri bireysel yatırımcılara sunmak için de çalışmalarına başladığını duyurdu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Coinbase’in ‘Stand With Crypto’ girişimi, 2024 seçimlerinden önce seçmenlerle etkileşime geçmesini sağladı. Kuruluş 11 Aralık tarihinde, karşıt görüşlere sahip siyasi partilerden üç adayın kripto piyasası ve blokzincir ile ilgili konuları tartıştığı bir foruma ev sahipliği yaptı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, ABD dışındaki kurumsal yatırımcıları kabul edecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!