Balina Binance ve 2 Şirket Aracılığıyla Milyonlarca Dolarlık Altcoin Biriktiriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinasının yüklü miktarda meme coin alımı on-chain radarlarına takıldı.

Meme coin, BRC-20 tokenları ve birçok altcoin üzerinde ani yükselişler yaşanırken bir balina dünyanın en popüler NFT koleksiyonlarından Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) yerel token’ı ApeCoin’e (APE) yöneldi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 14 Aralık günü harekete geçen söz konusu balina cüzdanı, kripto para piyasa yapıcıları Cumberland ve GSR aracılığıyla 5,4 milyon dolar değerinde 3 milyon APE satın aldı.

Aynı balina yaklaşık 1 hafta önce Binance’den 5,43 milyon dolar değerinde 3,02 milyon APE daha almıştı. Yapılan son alımla birlikte balinanın elinde 10 milyon dolar değerinde 6,02 milyon APE bulunuyor. Habere konu olan balina cüzdanın APE dışında başka bir kripto para yer almıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %10,5 yükseliş sergileyen APE, yazım esnasında 1,77 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balina Binance ve 2 Şirket Aracılığıyla Milyonlarca Dolarlık Altcoin Biriktiriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!