BNB Coin İçin 40 Dolar Hedefi Veren Analist Short Pozisyonunu Kapatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter fenomeni ve kripto para analisti “il Capo Of Crypto”, BNB (BNB) özelindeki short pozisyonunun bir kısmını kapattığını belirtirken sıradaki fiyat tahminini açıkladı.

il Capo Of Crypto olarak tanınan fenomen, 13 Aralık tarihli sosyal medya paylaşımında, 301 dolardan açtığı BNB short (kısa) pozisyonunun %25’lik kısmını 250 dolar civarında kapattığını duyurdu. Trader bu pozisyondan %60 kar elde etti.

BNB için halen daha düşüş yönlü beklentisini koruduğunu vurgulayan trader, fiyatın buradan 300-330 bin dolar bandına yükselme ihtimalinin bulunduğunu ve pozisyonunu bu sebeple kapattığını söyledi. Bununla birlikte ana fikrinin halen daha değişmediğini ve aşağı yönlü hareketin geleceğini savundu.

Fiyatın 300-330 bandına ulaşması halinde olası bir “zayıflık” için tetikte olacağını belirtirken yeni bir short pozisyonu için bekleyeceğini ifade etti:

Ana fikir hala aynı. Bu öyle ya da böyle kırılacak önemli bir range. Fakat kısa vadeli göstergeler halen daha boğa yönlü sinyaller veriyor bu yüzden kar almayı tercih ettim. Bir sonraki düşüş yönlü onayı bekleyeceğim. Muhtemelen buradan 300-330 dolar arasına giderek o bölgeden açılan short pozisyonların likidiyesini almak isteyecektir. Eğer o bölgelerde fiyatın zayıfladığını görürsem tekrardan bir short açacağım.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BNB Coin İçin 40 Dolar Hedefi Veren Analist Short Pozisyonunu Kapatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!