Garanti BBVA Kripto Para Cüzdanını Çıkardı: Bu Coinler Destekleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garanti BBVA, kripto paralar için geliştirdiği cüzdan uygulamasını resmen kullanıma sundu.

Garanti BBVA Dijital Varlıklar A.Ş tarafından geliştirilen Garanti BBVA Kripto uygulaması, iOS platformu için kullanıma açıldı.

Bir soğuk cüzdan olarak kullanılan uygulama, kripto paraların dijital saldırılardan, veri ihlallerinden ve diğer siber risklerden korunmasını sağlıyor.

Uygulamayla ilgili paylaşılan bilgilere göre Garanti BBVA, cüzdanda tutulan kripto paraları 7/24 gözetlemek için blockchain takip araçlarını, siber güvenlik ürünlerini, kara para aklama karşıtı takip araçlarını ve dolandırıcılık kontrol araçlarını kullanıyor.

Kullanıcılar, mevcut haliyle uygulamada Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USD Coin (USDC) tutabiliyor.

Uygulamanın kullanılabilmesi yeni kimlik kartıyla birlikte yüz taraması yapılması gerekiyor. Hesap, daha sonra banka hesabından Garanti BBVA Kripto hesabına 1 TL gönderilerek aktif hale getiriliyor.

Bu işlem için Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Yapı Kredi Bankası veya farklı bir banka kullanılabiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Garanti BBVA Kripto Para Cüzdanını Çıkardı: Bu Coinler Destekleniyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!