Binance’in Araştırmasına Göre Oyun Sektörü, 2025’e Kadar Yaklaşık 2 Kat Büyüyebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in araştırma kolu Binance Research tarafından yapılan araştırmaya göre blockchain tabanlı oyunlar, takipçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Binance Research raporuna göre Proof of Play ve Neon Machine gibi oyun geliştiricilerin blockchain oyunları için 33 milyon ve 20 milyon dolar toplaması, bu oyunların kayda değer derecede ilgi gördüğünü anlamına geliyor.

Blockchain tabanlı oyunların oyun mantığı, geleneksel veya hibrit modellerden farklı olarak tamamen blockchainde tutuluyor.

Sürdürülebilir şekilde tasarlanmış ilgi çekici oyunlar, oyun altyapısındaki ilerlemeler ve son olarak, genellikle ‘Otonom Dünya’ olarak adlandırılan daha birlikte çalışabilir bir oyun ekonomisinin geliştirilmesi ile birlikte blockchain tabanlı oyun sektörünün geleceğinin parlak olabileceği düşünülüyor.

Blockchain tabanlı oyun sektörünün 2025’e kadar yılda %70,3’lük bir büyüme oranının olması bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in Araştırmasına Göre Oyun Sektörü, 2025’e Kadar Yaklaşık 2 Kat Büyüyebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!