AVAX Yükselişi Ağdaki Meme Coinlere Sıçradı: 3 Bin Doları 1,5 Milyon Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche (AVAX) ekosistemindeki yeni bir meme coin, kısa sürede yaptığı yüzde 60 binlik yükselişle bir yatırımcıyı milyoner etti.

Meme coinler her geçen gün beklenmedik bir yerden patlak verirken bu sefer de Avalanche merkezli bir meme coin adeta şov yaptı. Coq Inu (COQ) isimli bu altcoin, merkeziyetsiz borsalarda (DEX) listelendikten sonra %60.000 yükseliş sergiledi. Şimdilik sadece DEX Trader Joe üzerinden alıp satılabilen COQ, 8 Aralık günü işleme başlamıştı.

Avalanche ağının ilk meme conilerinden biri olan COQ, kısa sürede ciddi bir ilgiyi üstüne toplayarak dudak uçuklatan yükselişlere ev sahipliği yaptı. Fakat bu fırsatı erkenden fark eden bir yatırımcı kısa sürede milyoner statüsüne ulaştı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre erken dönem bir COQ yatırımcısı bir haftadan kısa sürede milyoner oldu. Verilere göre 7-8 Aralık günü işlem yapan bir yatırımcı, 3.680 dolarlık 140 AVAX karşılığında 2,25 trilyon COQ aldı.

Yatırımcının 3.680 doları yaklaşık 4 gün içerisinde 1,5 milyon dolara yükseldi. Lookonchain bu kullanıcının COQ ekibinden olabileceğini belirtti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %25 yükseliş sergileyen COQ, yazım esnasında 0,0000005799 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX Yükselişi Ağdaki Meme Coinlere Sıçradı: 3 Bin Doları 1,5 Milyon Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!