Gözde Altcoin’de Hafta Sonu Rallisi: Son 17 Ayın En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının gözde altcoin’i Cardano (ADA), hafta sonu yaşadığı yükseliş ile 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

On-chain analitik platformu Santiment, Cardano’nun yükselişi sonrası yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Platform, hafta sonu Cardano’nun 2022 yılının haziran ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştığını yazdı.

Santiment ayrıca ADA ticaret hacminin de artışın yaşandığı dönemde en yoğun seviyelerine ulaştığını belirtti. Platformun sosyal medya dominansına göre ise cumartesi günü ADA kripto para konuşmalarının %4’ünü oluşturdu.

Yükseliş hareketine hafta sonunun başlangıcı ile start veren ADA, 0,547 dolar seviyelerinden %18 yükselişle 0,612 dolara kadar erişti. Daha sonra Bitcoin’de yaşanan düzeltme ile birlikte ADA fiyatı, 0,543 dolara kadar geriledi.

Mevcut durumda Cardano fiyatı hala yükseliş eğimindeyken 0,63-0,64 dolar seviyeleri direnç olarak karşımıza çıkıyor. ADA’nın bu seviyeleri kalıcı bir şekilde aşması halinde fiyatın 0,75 dolara kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gözde Altcoin’de Hafta Sonu Rallisi: Son 17 Ayın En Yüksek Seviyesine Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!