Bitcoin Borsası Binance Bir İtibari Para Desteğini Tamamen Kaldırıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borası Binance, Rus Rublesi (RUB) ile ilgili yeni kararını açıkladı.

Binance, eylül ayının sonlarında Rusya’daki operasyonlarının tüm haklarını CommEx’e satmış ve ülkeden çekilmişti. Binance daha sonra 1 Kasım tarihinde Ruble ödemeleri için aracılık sağlayan şirket ile anlaşmayı bozarak 15 Kasım’dan itibaren Rus Rublesinin yatırılamayacağını duyurmuştu.

Binance 11 Aralık tarihinde yaptığı duyuruda, Rus Rublesi (RUB) paritesinde yer alan eşler arası (P2P) işlem çiftlerini de desteklemeyeceğini duyurdu. Binance’in daha önce Rusya’nın borsanın yasal uyumluluk stratejisine uygun olmadığını söylemesinin bu atılan adımda etkili olduğu düşünülüyor.

Söz konusu güncelleme ile birlikte USDT/RUB, BTC/RUB, FDUSD/RUB, BNB/RUB, ETH/RUB, BUSD/RUB ve RUB/RUB işlem çiftlerindeki P2P 31 Aralık tarihinde artık desteklenmeyecek.

Kullanıcıların artık P2P işlemleri için CommEx’i kullanması gerektiğini belirten Binance, borsaya Binance hesabı ile bağlanılabileceğini söyledi. Binance ayrıca kullanıcıların 31 Ocak’tan önce Binance’in itibari para ortaklıkları sayesinde Rus Rublesi çekebileceğini ya da kripto paraya dönüştürerek transfer edebileceğini söyledi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Borsası Binance Bir İtibari Para Desteğini Tamamen Kaldırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!