Analist Bitcoin’de Yalnızca Bu Olursa 25 Bin Dolar Gelir Dedi: İhtimal Vermiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu Decentrader’ın kurucusu Filbfilb, Bitcoin’in 25 bin doların altına sarkma ihtimalinin çok düşük olduğunu belirtirken böyle bir duruma neyin sebep olabileceğini açıkladı.

Decentrader’ın kurucusu Filbfilb’in 9 Aralık günü paylaştığı bir gönderi bugün biraz daha anlam kazandı. Filbfilb bu söz konusu gönderisinde, Bitcoin’in (BTC) 25 bin doların altına düşme ihtimalinin küresel bir felaketin gerçekleşme ihtimali kadar düşük olduğunu belirtmişti.

Küresel bir felaketle Covid pandemisi gibi bir durumu kasteden deneyimli isim, böyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğine dair inancını yineledi.

Aynı gönderide bir süredir sağlam bir düzeltme beklendiğini fakat bunun halen daha gerçekleşmediğini söyleyen kurucunun dileği de 2 gün sonra yani 11 Aralık’taki düşüşle gerçekleşmiş oldu:

Bitcoin’in 25 bin doların altına düşmesi küresel bir felaketin gerçekleşmesi kadar küçük bir ihtimal. Bu yıl 16 bin dolardan beri çok büyük bir yükseliş yaşadık ve bir düzeltme bekleniyor, bunu gerçekten isterim. FUD kaynaklı derin bir düzeltme harika olurdu ve gecikmiş durumda.

Analist Bitcoin’de Yalnızca Bu Olursa 25 Bin Dolar Gelir Dedi: İhtimal Vermiyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Yalnızca Bu Olursa 25 Bin Dolar Gelir Dedi: İhtimal Vermiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!