Analist Bitcoin Düşüşü Altcoin Sezonuna İşaret Ediyor Dedi: Yerinizi Alın!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analist kripto paralarda yaşanan son düşüşün bir altcoin sezonunun başlangıcı olabileceğini belirtti.

Bitcoin ve altcoinler 11 Aralık günü erken saatlerde 4 ayın ardından en hızlı düşüşünü yaşadı. Birçok projede %10 veya daha fazla düşüş görülürken 40.00 dolara kadar gerileyen Bitcoin hızlı bir şekilde 42 bin doların üstüne çıkmayı başardı.

Yaşanan son düşüşün sağlıklı bir düzeltme olduğunu belirten “RamenPanda” takma adlı trader ve analist, yatırımcıları altcoin sezonuna hazır olmaya davet etti.

Bitcoin’in bir süre yatay halde seyredeceğini ve bu durgunluğun beraberinde çılgın altcoin yükselişleri getireceğini ima eden trader, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Size defalarca ani bir düşüş gelebileceğinden bahsetmiştim ve geldi. Bitcoin’in yükseliş trendini sürdürmesi biraz zaman alacak ve bu esnada güzel bir altcoin sezonu yaşanacak. Herkes yerini alsın çünkü pişmanlık gözyaşlarının tadı pek güzel değildir.

Düşüşle ilgili benzer bir açıklamada bulunan kripto para analisti ve Reflexivity Research’ün kurucu ortağı Will Clemente, bu son hareketlerin piyasa için olumlu olduğunu vurguladı.

Ani düşüş hareketiyle 400 milyon dolarlık vadeli işlem pozisyonunun tasfiye olduğuna dikkat çeken analist, bu sayede piyasanın zayıf ellerden ve yüksek kaldıraçlı pozisyonlardan temizlendiğini savundu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin Düşüşü Altcoin Sezonuna İşaret Ediyor Dedi: Yerinizi Alın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!