Ethereum’da Ayı-Boğa Mücadelesi: Kimler Alıyor Kimler Satıyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğalar ve ayılar Ethereum (ETH) için savaşmaya devam ederken son dönemde yapılan yüklü alım satımlar dikkat çekti.

Ethereum fiyatı son 3 ay içerisinde %43 yükselince balinalar bu duruma tepkisiz kalamadı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son dönemlerde alım yönlü ve satım yönlü olmak üzere ciddi işlemler gerçekleşti.

Son dönemde yüklü miktarda alım yapanlar arasında bir dizi balinanın yanı sıra Hong Kong lisanslı ilk kripto para borsası HashKey yer aldı. Borsa 5 Aralıktan bu yana kripto para borsası Binance ve OKX’den 38 milyon dolar değerinde 16.838 ETH satın aldı.

“0x8652” isimli bir balina ise 29 Kasım’dan bu yana Binance’den 50 milyon dolar değerinde toplam 22.153 ETH alarak dikkat çekti. “0xf72f” isimli bir başka balina ise geçen hafta Binance’den 18 milyon dolar değerinde 7.952 ETH çekti ve bu varlıkların hepsini stake etti.

Bir diğer dev balina ise 19 Eylül’den bu yana Binance ve merkeziyetsiz borsalardan ortalama 1.847 dolar maliyetle 78,8 milyon dolar değerinde 42.710 ETH satın aldı. Balinanın güncel fiyattan 22 milyon dolar karı bulunuyor.

Kimler Ethereum satıyor

Ethereum satıcılarının başında iflas eden kripto para borsası FTX ve kripto kredi kuruluşu Celsius geliyor. FTX 6 Kasım günü Coinbase’e 7,2 milyon dolar değerinde 3.143 ETH yatırmıştı.

Celsius son 25 gün içinde kripto para borsaları Coinbase, OKX ve FalconX’e 136 milyon dolar değerinde 59 bin ETH transfer etti. Her iki şirkette alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için elindeki Ethereum dahil birçok altcoin’i satmaya devam edecek.

Smartestmoney.eth isimli bir başka yatırımcı ise 6 Aralık günü Binance’e 23,82 milyon  dolar değerinde 10.633 ETH yatırarak 5,8 milyon dolarlık karını cebine atmış oldu.

Yaklaşık 5 yıldır hareketsiz şekilde bekleyen erken dönem Ethereum balinası ise birkaç gün önce harekete geçti. Bu balina 87,5 milyon dolar değerindeki 39.260 Ethereum’un tamamını Kraken’e göndererek 78 milyon dolar kar etti. Bunun dışında bir dizi erken dönem Ethereum balinası da kısa süre öne gözlerini açarak ya borsalara ya da başka cüzdanlara ETH trasnferi yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da Ayı-Boğa Mücadelesi: Kimler Alıyor Kimler Satıyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!