Binance’de Listelenen Altcoin Projesinde Binlerce Dolarlık Airdrop Dağıtıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) projesi Jito’dan (JTO) devasa airdroplar kazanıldı.

Kripto para staking projesi Jito, dün kripto parasını piyasaya sürerek tekrardan canlanan Solana ekosisteminde son dönemde popüler olan airdrop furyasını sürdürdü.

Binance ve Coinbase tarafından listelenen JTO, belirtilen ifadelere göre SOL stake edenlere (SOL) 5 bin ila 10 bin dolar arası airdrop dağıtımı gerçekleştirdi.

Staking işlemi yapan kullanıcılar likit staking token’ı olan jitoSOL elde etti ve bu da airdrop’ta büyük bir ödül kriteri oldu. Jito mevcut durumda SOL işlemleri yapmak için en büyük 2. likit staking protokolü olarak konumlanıyor.

Jito Labs CTO’su Zano Shermani yaptığı açıklamada, dağıtılan airdropların Solana ekosisteminin büyümesine yardımcı olduğunu belirtti.

JTO’nun toplam arzının %10’u 18 aylık bir süreçte airdrop olarak dağıtılacak. Talep edilmeyen JTO’lar ise projenin merkeziyetsiz otonom organizasyonu (DAO) hazinesine gönderilecek.

CoinGecko verilerine göre JTO, yazım esnasında 2,77 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’de Listelenen Altcoin Projesinde Binlerce Dolarlık Airdrop Dağıtıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!