Ünlü thrash metal grubu, NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsanevi thrash metal grubu Megadeth, 5 Aralık’ta hayranlarına hem dijital hem de fiziksel içeriklere erişmelerine olanak sağlayan NFT koleksiyonunu duyurdu.

Grup, NFT koleksiyonuna ilişkin duyuruyu X hesabı üzerinden paylaştı  ve 5.000 parçalık koleksiyonda grubun dijital maskotu Vic Rattlehead’in yer aldığını söyledi.

Introducing @MegadethDigital. Our 5000-piece generative collection featuring Vic Rattlehead brought to life in a new way by our talented artist @TheHaddy. Live on December 22nd, you’ll have the opportunity to unlock doors in the real and metaverse world alike, gaining access to… pic.twitter.com/Ed9YxqCTe6

— Megadeth (@Megadeth) December 5, 2023

Grup, dijital koleksiyonun grup üyeleriyle birebir görüşmeler de dahil olmak üzere çeşitli fiziksel avantajlar da sunacağını duyurdu.

“Bu sadece bir fan club değil sizin de sahip olduğunuz bir topluluk.”

Grubun ve grubun solisti Dave Mustaine’in milyonlarca hayranı var ve birçok kişi de koleksiyon duyurusuna olumlu tepki vermiş durumda.

Daha önce de bir başka metal grubu Avenged Sevenfold da benzer bir hamleye imza attı.

Grup, geçtiğimiz ayın sonunda NFT konser bileti yayımlayarak hayranlarından son derece olumlu tepkiler aldı.

Shoutout to @DeathbatsClub for leading the way in NFT utility and a seamless purchasing of tickets. I know a lot of happy fans out there right now who are glad they bought in! #A7X3rdLeg #A7X #DBC pic.twitter.com/wYDemKrMTW

— Nate (@BestBagleinTown) November 29, 2023

Avenged Sevenfold’un solisti M.Shadows, Megadeth’i NFT sektörüne girdiği için tebrik etti ve şunları söyledi.

“Her proje, destekleyen teknolojiye göre değil, sağladıkları değere göre değerlendirilmelidir. Blockchain, size daha fazla seçenek ve sahiplik sunar. Daha fazla sanatçının kendi topluluklarıyla birlikte atılım yaptığını görmeyi umuyoruz.

Web3 ve müzik endüstrisinin ilişkisi her geçen gün artıyor. Blockchain tabanlı müzik platformu Anotherblock, Recordpool ortaklığıyla 5 Aralık’ta Michael Jackson’ın ilk stüdyo kaydının daha önce duyulmamış bir demosunun yayımlanacağını açıkladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü thrash metal grubu, NFT koleksiyonunu piyasaya sürdü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!