Merkeziyetsiz Borsanın Altcoin’i 2x Yapmasının Ardından Balina Transferi ile Yıkıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz borsa (DEX) BakerySwap’in yerel kripto parası BAKE, ekibin yeni duyurusu ile birlikte %100 artış yaşadı.

BakerySwap 5 Aralık tarihinde resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda, yeni launchpad projesinin yakında geleceğini ve Bitcoin tabanlı olacağını bildirdi. Söz konusu duyuru ile birlikte BAKE, devasa bir artış yaşadı.

On-chain analitik platformu Lookonchain, BRC20 tabanlı yeni bir launchpad projesinin yakında geleceğini söylemesiyle fiyatın %100 artış yaşadığını belirtti.

Lookonchain’e göre BAKE’in en büyük 3. balinası fiyatın zirve seviyelerine ulaşmasından sonra kripto para borsası Gate.io’ya 1,4 milyon dolar değerinde 4,38 milyon BAKE yatırdı. Söz konusu cüzdan hesabının mevcut durumda 6,25 milyon dolar değerinde 19,48 milyon BAKE’i bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre TSİ dün akşam saatlerinde 0,177 dolar seviyelerinde olan BAKE, %98 artışla bugün sabah sularında 0,352 dolara erişti. BAKE balina tarafından gelen transfer ile birlikte %30 düşüş yaşarken yazım esnasında 0,261 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Merkeziyetsiz Borsanın Altcoin’i 2x Yapmasının Ardından Balina Transferi ile Yıkıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!