Coinbase’den Para Transferi İçin Dev Hizmet: Whatsapp ve Instagram Kullanılabilecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, kullanıcıların sosyal medya uygulamaları aracılığıyla kripto para gönderebileceği yeni özelliğini tanıttı.

Kripto para borsası Coinbase 5 Aralık tarihli blog gönderisinde dikkat çeken bir özellik tanıttı. Borsa tarafından yapılan detaylı açıklamada, Coinbase Wallet kullanıcılarının WhatsApp, TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat gibi sosyal medya uygulamaları aracılığıyla kolay bir şekilde kripto para gönderebilecekleri belirtildi.

“Coinbase’ cüzdanıyla para göndermek mesaj göndermek kadar kolay” başlığıyla tanıtılan bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, uygulamalar üzerinden sadece bağlantılar göndererek para transferi gerçekleştirebilecek.

Dünyanın neresinde olursa olsun tüm Coinbase Wallet kullanıcıları anında ve ücretsiz olarak işlemlerini tamamlayabilecek. Fakat hem para gönderenin hem de para alanın Coinbase Wallet’ı indirmiş olması gerekecek. Şirkete göre Coinbase Wallet 170’ten fazla ülkede kullanılabiliyor:

Coinbase Wallet, bugünden itibaren dünya çapında para göndermeyi daha kolay, daha ucuz ve daha hızlı hale getiren yeni özellikleri kullanıma sunuyor.  WhatsApp, iMessage ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları, Facebook, Snapchat, TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformları ve hatta e-posta yoluyla olsun, bir bağlantı paylaşabileceğiniz her yere para göndermeyi kolaylaştırdık. Coinbase Wallet 20 dilde ve 170’ten fazla ülkede kullanılabildiği için, paranız dünyanın her yerinde her zaman talep edilebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’den Para Transferi İçin Dev Hizmet: Whatsapp ve Instagram Kullanılabilecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!