Bitcoin Analistleri Uyardı: En Az 10 Tane Daha Düzeltme Görebiliriz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analistleri, bu boğa döngüsünün pikine ulaşılmadan önce en az 10 tane daha düzeltmenin yaşanabileceği konusunda uyardı.

IOSG Ventures araştırmasına göre kripto para piyasası, akümülasyon ve döngünün başlangıç aşamalarının geride bırakılmasıyla birlikte altıncı boğa döngüsünün ortasına, yükseliş aşamasına geldi.

Geçmişteki boğa döngülerinin uzunluğunun medyan olarak 364 gün sürdüğünü tespit eden analistler, “Şu anki boğa koşusunda Bitcoin dipten 2,6 kat daha yukarıda ve zamansal olarak boğa döngülerinin medyan uzunluğunun hemen hemen ortasında.” dedi.

Bitcoin fiyatının 50 günlük hareketli ortalaması, geçtiğimiz haftalarda 200 günlük hareketli ortalamanın üstüne çıktı. Bunun tarih boyunca 6 kez yaşandığı ve “bu kesişim olduktan sonraki bir yıl içerisinde pozitif getiri alma ihtimalinin %80’den fazla olduğu” tahmin ediliyor.

Ancak analistler, bu döngüde geçmiştekilere kıyasla daha az düzeltme yaşandığını söyleyerek, “Eğer bu döngü, geçmiştekilere benzer özellikler gösterirse en az 10 tane daha düzeltme bekleyebiliriz.” uyarısında bulundu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Analistleri Uyardı: En Az 10 Tane Daha Düzeltme Görebiliriz
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!