Binance, büyük fiyat artışının ardından euro stablecoin’ini askıya aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, listelendiktan sonra değeri yüzde 200’den fazla artan Anchored Coins Euro stablecoin’ini (AEUR) listeden çıkarıyor

6 Aralık’ta yapılan duyuruya göre Binace, AEUR’u yüksek değerden satın alan ve günün erken saatlerinde alım satımın durdurulmasının ardından satamayan kullanıcılara tazminat ödeme kararı aldı. Yaşananlardan etkilenen kullanıcıların 1 AEUR = 1,08 USDT sabiti üzerinden geri ödeme alacağı açıklandı.

“AEUR listelendikten sonra topluluk kullanıcılarının dikkatini çekti. Ancak bazı kullanıcılar AEUR’un bir stablecoin olduğunun farkında değildi. Kısa vadede talep arttı ve bu da fiyatlarda sapmalar yaşanmasına neden oldu.

Yaşanan büyük fiyat dalgalanması, tazminat planı kapsamına giren Bitcoin ve Ether de dahil olmak üzere AEUR işlem çiftlerinin fiyatlarını da etkiledi. AEUR işlemleri şu anda askıya alınmış durumda.  

AEUR, İsviçre’nin Zug şehrinde bulunan bir fintech şirketi olan Anchored Coins tarafından verilmektedir. Şirket, İsviçre Mali Piyasa Denetleme Otoritesi (FINMA) tarafından onaylanmıştır.

Anchored Coins, her AEUR’un İsviçre FINMA tarafından lisanslanan bankalardaki rezervler ile 1:1 oranında desteklediğini belirtiyor. Şirketin stablecoin şu anda Ether ve BNB Chain’de basılıyor. 

AEUR stabilcoin’inin, alım satımın askıya alınmasından kısa bir süre önceki görüntüsü.

Related: Circle, euro stablecoin’ini Stellar üzerinde de piyasaya sürdü

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, büyük fiyat artışının ardından euro stablecoin’ini askıya aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!