Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Yükselişi Önceki Fiyat Artışlarından Farklı: İşte Nedeni!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blokzinciri firması Pixelmatic’in CEO’su Samson Mow, Bitcoin’in (BTC) bu seferki yükselişinin daha öncekilerden farklı olduğunu söyledi.

Samson Mow 5 Aralık Salı günü yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandırdı. Gönderisinde Bitcoin’in son aylarda yaşadığı yükselişin geçmiş yükselişlerine pek benzemediğini belirten Mow, gerekçe olarak global finans piyasalarının güncel durumunu işaret etti.

Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan yükselişlerin, ABD Merkez Bankası (FED) para basımı gibi birçok finansal aktiviteyle desteklendiğini vurgulayan deneyimli isim, içinde bulunduğumuz yükseliş sezonunda faiz oranlarının yüksek ve finansal şartların halen daha zorlu olduğunu hatırlattı.

Buna rağmen Bitcoin’de yaşanan yükselişin kayda değer bir veri olduğunu ima ederken son yükselişlerin ciddiye alınması gerektiğini hatırlattı:

Bu seferki durum geçen seferkinden farklı. Geçen sefer ortalıkta dolaşan bir ton kolay finansal genişleme likiditesi vardı. Bu sefer para hala kısıtlı ve faiz oranları yüksek ama herkes Bitcon’e koşuyor. Bu duruma karşı dikkatli olun.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 42.127 dolardan işlem görüyor.

Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Yükselişi Önceki Fiyat Artışlarından Farklı: İşte Nedeni! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Yükselişi Önceki Fiyat Artışlarından Farklı: İşte Nedeni!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!