Halka Arzına 33 Kat Fazla Talep Olan Bitcoin Madencisi Açılışta Yüzde 50 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Bitcoin (BTC) madencilik şirketi Phoenix Group Plc’in büyük ilgi gören hisseleri piyasaya sürüldü.

Halka arz aşamasında 33 kattan fazla talep gören ve 371 milyon dolarlık bir yatırım toplayan Phoenix Group Plc’in hisseleri 5 Aralık’ta piyasaya sürüldü.

Gelen talep değerinin 12 milyar dolara kadar ulaştığı halka arzın listelenme gününde %50’lik yükseliş görüldü. Yüksek talep yüzünden istedikleri miktarı alamayan yatırımcılar, 5 Aralık günü hisselerin piyasaya sürülmesiyle birlikte güçlü bir alım baskısı oluşturdu. Halka arz fiyatı 0,41 dolar olan hisseler kısa sürede %50 yükselerek 0,61 dolara ulaştı.

Phoenix Group PLC Kurucu Ortağı ve Grup CEO’su Bijan Alizadehfard halka arzdan önce yaptığı açıklamasında şunları söylemişti:

Halka arzımıza yaklaşırken geleceğe yönelik iddialı vizyonumuzu açıklamaktan heyecan duyuyoruz. Bitcoin madenciliğinde inovasyon, yenilenebilir enerji girişimleri, gelişmiş üretim kabiliyetleri ve stratejik satın almalar olmak üzere dört temel sütun üzerine oturttuğumuz teknoloji dünyasını yeniden tanımlamaya hazırız. Bu halka arz bir başarıdan daha fazlasıdır; Phoenix Group’un küresel hedefleri için bir fırlatma rampasıdır.

Özellikle Birleşik Arap Emirlikleri son yıllarda kripto para sektörüne yönelik ilgisini artırdı ve dünyanın çeşitli yerlerinden şirketleri ülkeye davet ederek bu alanda çalışmaları için teşvik etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Halka Arzına 33 Kat Fazla Talep Olan Bitcoin Madencisi Açılışta Yüzde 50 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!